pasaj traversare calatori

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salutare!
Desi a fost prezentat la subiectul HALTA DAVID de la rubrica ''Prezentari si discutii despre diorame'', am sa discut despre ideea si modul de realizare a unui pasaj calatori peste calea ferata, model vechi.Acesta este realizat foarte simplu folosind lemn provenit de la betele de chibrituri, ce au fost taiate la dimensiunea de 3 cm lungime, dupa o selectie prealabila a celor cu sectiune cat de cat patrata.
De precizat faptul ca inainte de montare a grinzilor de lemn (traverselor de lemn), trebuie polizate cu o freza toate elementele in relief ce impiedica montarea acestora, respectiv buloanele de prindere a sinei.
Ca adeziv am folosit aracetul pentru lemn care asigura o lipire foarte buna in timp insa permite si eventale modificari ulterioare fara nici un fel de probleme.Vopsirea acestora am facut-o cu vopsea acrilica neagra, diluata cu apa.

Initial facusem un pasaj cu material ce imita dalele de beton insa mi-am dat seama ca este mai placut ochiului un pasaj model vechi.
 
nu arata rau deloc,iar buruienile alea pe langa dau bine.un nene cu un carucior de mana si un sac pe el cred ca ar completa atmosfera...