Paris - gara de nord.

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
Salut,

pentru inceput cateva imagini,
urmeaza sa completez acest articol cu imagini de pe ruta Londra-Paris-Londra.

In gara am stat aproximativ 30 minute, suficient cat sa admiri mai multe categorii de trenuri, TGV Thalys, Eurostar, trenuri regionale (sau nu).

TGV Thalys:

Locomotive asemanatoare (sau identice?) cu cele aduse de GFR pe la noi, si observati mai jos si macazul ce permite locomotivei sa plece spre depou fara a scoate garnitura de la peron:

Oare or fi insecte si in tunel? O parte din fauna Frantei se regaseste pe botul Eurostarului.

Alte imagini:

He he, te-ai vazut si printre tgv-uri :-D. Super misto, cred ca daca ajungeam pe acolo ma dadea lumea disparut la pozat de tgv & friends :-P.

pacat ca nu ai prins si un tgv albastru sau si mai bine un pos, daca tot erai acolo; ca din cate stiu ice-uri mai ajung prin franta, dar parca nu pana la paris ...

ps: uite ca se poate si la case mai mari: macaz chiar in interiorul garii, in zona peroanelor

Florinn a spus:

Sa inteleg ca este permisa stationarea materialului rulant pe macaz ?! Parca spunea cineva-pe-undeva cum ca nu... Sau sunt macazuri speciale ?

macleod a spus:
..

pacat ca nu ai prins si un tgv albastru sau si mai bine un pos, daca tot erai acolo; ca din cate stiu ice-uri mai ajung prin franta, dar parca nu pana la paris ...

ps: uite ca se poate si la case mai mari: macaz chiar in interiorul garii, in zona peroanelor

Mai exact ICE-urile ajung in Paris Est: