O nedumerire legata de BR215 ESU

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

neamtuioan

Active Member
2 Ianuarie 2011
69
0
47
Constanta
LOCATION
Constanta
Buna ziua stimati trenulisti,

Foarte nou in bransa fiind, as dori expertiza Dvs.pentru a ma lamuri asupra urmatoarelor aspecte:
1) Cum este posibil ca locomotiva ESU - Article number 31020 Baureihe 215 010 (Diesel Locomotive)
http://www.modellbahnshop-lippe.com...60-0-0-0-3-4-2-0-gatt-gb-p-0/ein_produkt.html sa detina atit de multe functii ? (cele obisnuite + cuple digitale + sunet + fum) ?
Se foloseşte cumva un decodor cu mai multe functii (si daca da, aveti idee care ?) sau se folosesc mai multe decodoare (daca da, aveti idee care si cum au loc toate acolo ? :D)
2) Credeti ca pretul de 345 EUR este unul corect pentru aceasta locomotiva ?
3) Este posibila automatizarea unui model analogic de BR 215 in asemenea formula, la un pret final sensibil mai mic (cu 25% sau mai ieftin) ? Se baga cineva ?

Va multumesc foarte mult pentru informatii !
 
Este greu sa judeci un model numai din poze, oricati pixeli ar avea. Conteaza mult impresia "pe viu", si - in plus - felul in care ruleaza.

La o prima vedere, detaliile par peste celelalte modele de pe piata, iar specificatiile sunt generoase: tampoane cu arc, motor in 5 poli cu 2 volante, cauciucuri tractiune, cabine si pupitru iluminate, generator fum, sunet. Nu are cuple digitale dar se pot adauga ulterior.

Decodorul este ESU LokSound probabil, care are suficiente iesiri pt. fum, lumini, cuple.

Una peste alta, pretul pare OK (si include o reducere de 10%).

Eventual poti arunca un ochi aici http://www.hgd.ro/T22222.html sau http://www.hgd.ro/B0392.html dar nu stiu daca li se poate pune generator fum.