O idee pentru suprafaĂža lacului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gina

Member
18 Martie 2016
24
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Îmi cer scuze LDH că nu am scris până acum, dar cei care mă cunoaÂşteĂži ÂştiĂži că serviciul meu presupune multe deplasări Âşi numai când sunt acasă am timp să mai stau pe internet .
Revenind la subiect, am încercat să aranjez puĂžin suprafaĂža lacului de la diorama preformată pe care o avem la Clubul AMFB Âşi cu care ne vom prezenta la expoziĂžia de la Romexpo din 18-21.10.2007, ocazie cu care vă invit pe toĂži cei pasionaĂži să faceĂži o vizită între orele 10-18 la standul la care vom expune diorama .
După cum am scris mai sus este vorba despre lacul de pe o dioramă preformată, deci el exista.
Am luat cu ajutorul unei hârtii forma lacului (aici a contribuit sesamcave) pe care am tăiat-o dintr-o sticlă mai groasă care are pe ea modele în relief ( e un model care dă impresia de valuri).
Am lipit-o pe dioramă cu silicon alb, acestea fiind petele care se văd pe fundul lacului.
Peste suprafaĂža sticlei am dat cu "efect de apă" soluĂžie care se găseÂşte la Rally, dar cred că mergea Âşi cu acuarelă bleu.
În setul de "efect de apă" pe lângă vopseaua bleu există Âşi o sticluĂžă de lac, dar pentrucă am avut capacul la sticluĂžă crăpat s-a întărit Âşi nu am avut cu ce să o diluez, aÂşa că am improvizat Âşi am cumpărat un lac de unghii incolor Âşi am dat cu el peste culoarea albastră .
AÂşa arăta înainte de a da cu lacul de unghii .

AÂşa arată lacul în final.

Deoarece geamul nu poate fi tăiat perfect ca Âşi forma lacului dar Âşi pentru efectul de realitate pe margini am lipit, cu lipici universal de la Bison, pietricele de râu, pe care în prealabil le-am spălat, fiert Âşi uscat în cuptor.
Din puful de la floarea de scaieĂži am imitat tufe de papură Âşi trestie Âşi am presărat Âşi puĂžină iarbă. BineînĂželes că am pus Âşi două gâÂşte care speriate de lucrătorii de pe margine vor să îÂşi ia zborul. Era frumos Âşi un pescar cu barcă dar asta rămâne pentru data viitoare .
 
E2.gif
E2.gif
E2.gif


Arata excelent.
Puful nu se scutura?
Daca da trebuia un "tratament" cu fixativ.
 
Nu se scutură, dar ideea cu fixativul este excelentă, am folosit-o Âşi la flori , fixează foarte bine .