Noutati

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Multumesc pt. raspuns. Florin, daca ai putea lasa un ID de mess sa nu umplu forumul cu chestii mai putin interesante pt. altii... multu' anticipat. ID-ul meu este: vali362006
 
Salut

dupa o mica vacanta, revenim cu noutati de la Cluj,

azi a avut loc o intalnire foarte populata, multi oameni noi, multe trenuri noi, s-au facut multe, s-a discutat aprins, s-a lucrat la diorama, dar le vom prezenta pe larg la subiectele dedicate, defapt eu vreau sa anunt altceva aici, avem un membru activ nou in persoana lui Nelu, ii uram Bun Venit!

vom reveni!
 
Salutare tuturor,

Ma bucur sa pot spune ca sunt membru Trainsylvania Railway Club chiar daca material rulant nu prea am iar cunostinte in domeniu..... "tabula rasa". Dar stau bine cu dorinta de a invata. Tot e ceva, nu-i asa?

Multumesc in mod special lui Florin, care a avut rabdare cit China cu mine. Sper sa-l tina naravul ca am o caruta de intrebari :D
 
Cateva noutati pe care am intarziat sa le anunt.

1. Avem un membru nou in persoana lui Ion Valentin (@obiwan).

Bun Venit!

2. Se va demara curand lucrul la o a doua diorama mai mica, pentru expozitii. Asteptam sa se anunte cei care vor sa participe cu lucrul. Deocamdata pe lista sunt Nelu si Florinn.

3. S-a cumparat un Trimmer Bosch pentru pus la pamant jungla din curte.
 
Salut,

luni vor pleca DVD-urile Nr.5 si Nr.6 spre membrii din afara Clujului.

Foarte curand vom avea si legitimatiile pentru membri mai noi care inca nu le-au primit.

Inca o noutate pe la club, al doilea sistem 5.1:multumiri lui Doru.

Sa tot ascultam aburoase :lautar:

Mai multe noutati saptamana viitoare dupa sedinta.
 
Salut,

schimbari in lista membrilor. Din lipsa de timp deocamdata (speram) Florin Timar ne-a parasit ca si membru, dar in urma expozitiei avem 3 membrii noi carora le uram bun venit:

Septimiu Bizo
Lucian Fodorean
Mircea Fulea
 
Salut,

completez si eu cu cateva noutati.

Ieri a avut loc o sedinta extrem de animata cu multi participanti, in urma careia s-au luat mai multe decizii, pe scurt:

- in data de 18 octombrie va avea loc marea mutare, diorama de la Cluj se muta la noua locatie a clubului, drept urmare saptamana ce urmeaza ne pregatim, in primul rand diorama va fi demontata, apoi toate celelalte, scule, reviste, etc, trebuiesc impachetate
- s-a aprobat bugetul pentru noua locatie
- in data de 25 octombrie vom face o excursie la Dej
 
Salutare,

joi o echipa de la NCN a fost sa faca o filmare la club. Imaginile vor fi prezentate sambata de la ora 19:00 intr-o emisiune in care va fi prezent si Sandy.
Speram sa facem rost de un dvd cu imaginile ca sa le postam...