Unde ai vazut anuntul asta (link ceva) ? Ca m-am uitat chiar acuma pe site si nu am vazut nimic (inca nu-s treaz 100% deci posibil sa-mi fi scapat...)
Iar legat de ce zicea Sandy, daca am avea de unde alege poate lucrurile ar sta altfel si am avea modele din ce in ce mai bune. Faptul ca cu eforturi destul de mici se puteau rezolva multe chestii, daca erau gandite de la inceput, nu cred ca contesta nimeni (vezi locul de decodor, care e perfect definit la "ratusca" DA, in timp ce la EA trebuie sa-l bagi pe unde apuci). Nu ma bag la detalii de produs, ca nu sunt atat de expert incat sa-mi dau cu parerea, momentan pentru mine vorba romanului, "merge si asa".
Mai toata lumea zice ca sunt prea scumpe vis-a-vis de calitatea lor, dar cum sunt singurele, bombanim, strangem bani, cumparam, si mergem mai departe. C'est la vie. Bine ca macar exista si astea, ca acum cativa ani aveam motiv mult mai serios sa ne plangem, ca singurele locomotive romanesti erau diverse ceferizari, mai mult sau mai putin reusite. Si ca intr-un vis frumos, poate peste vreo 5 ani o sa stam pe ganduri: sa iau de la firma "X", sau de la firma "Y", care model e mai aproape de realitate sau care are raport pret calitate mai bun. Pana atunci, ne descurcam cu ce avem. Parerea mea ... care este