Noua BR 10 - 62193 Roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

B74MRV

Well-Known Member
Trenulist
13 Martie 2016
1.128
109
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti, Dristor, Sect. 3
Sal
Am avut ocazia sa fiu la comanda noi BR10 de la Roco.
Un filmulet facut cu aparatul foto:

Magia fumului dinamic, sunete puternice si pline, o greutate considerabila, lumini la roti si in marchiza, abunda in detali fine, cemai o aparitie impresionanta.
Ca si pretul.
 
Salut Razvan,

Tare jucaria, insa nu stiu ce a fost in capul celor de la Roco sa isi bata capul sa faca o asemenea locomotiva. Nu ma refer la felul in care este facuta ci la faptul ca din toate aburoasele germane (sunt 98 de modele + variante, deci ar fi avut de unde alege), au ales aceasta strutocamila, o ciudatenie, o masina din perioada in care aburul era o stafida mucegaita, in loc sa aleaga o masina frumoasa din perioada de aur a aburului. Stiu ca nu te poti.... in gusturile oamenilor, insa cum ar fi aratat de exemplu un BR01, un 03, un 44, un 50, un 52, un P8, sau altceva in loc de BR10, o locomotiva terna, care nu a jucat alt rol decat sa fie una dintre ultimile masini cu abur proiectate.

Un proiect ambitios si reusit care reprezinta o locomotiva total nereprezentativa. Pacat.
 
Probabil le-a fost frica de esec... Este o strategie sa arati ca poti face ceva fain dpdv tehnologic, dar ca sa nu para esecul mare nu iei ca model ceva reprezentativ. In felul asta iti asiguri si spatele, dar si viitoarele vanzari: sunt unii care o cumpara pt ce are ca dotari si altii care abia astepata ceva reprezentativ
 
Sal Andrei
Este corect ceea ce spui dar, personal, apreciez pasul inainte. Daca era un 01 sau 03 ar fi fost ideal dar .............. probabil ca bogdan are dreptate :lol:
Totusi masina arata bine, suna bine, se misca ok (are smucituri la treapta 1) dar sincronizarea dintre sunet, fumul dinamic si miscare este bestiala.
Imi pare rau ca nu am avut la dispozitie o camera HD, filmarea cu aparatul foto nu reuseste sa surprinda destul de bine armonia celor 3 elemente.
 
referitor la HD si filmari, un pic off topic
avand in vedere ca printre alte hobby-uri a fost si filmarea si montarea vreau sa va spun ca se pot face filme foarte bune si fara sa fie HD, chiar si cu telefonul... Am vazut filmari HD care erau oribile ca lumina, tremurat de mana si altele. Din ceea ce am vazut filmul este foarte bun...

Intr-adevar, si sper sa va demo asta cand voi face diorama mea, o sa fac filmari in care unghiurile, luminile si scenariul sa reuseasca sa va faca sa uitati faptul ca nu va fi HD sau ca va fi cu telefonul... Pana atunci mai este, insa....

(PS: m-am lasat de montaj film pentru ca mi s-a parut un hobby scump... am trecut - logic - la .... trenulete. Mult mai ieftine...NOT!)
 
Tot putin off-topic si eu, te sfatuiesc sa iti creezi un cont pe youtube si sa uploadezi acolo filmuletele. Dureaza mai putin si pentru tine, iti poti face canalul tau si se va incarca mai repede atunci cand vrea cineva sa vada. Pe photobucket la mine se chinuie de cateva minute sa-i faca buffering.