Muzeul Porsche din Stuttgart are acces la gara!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

mishu88

Well-Known Member
Trenulist
13 Mai 2008
668
8
Falticeni, Pascani, Bucuresti
trenuriromania.blogspot.com
WEBSITE
http://trenuriromania.blogspot.com
LOCATION
Falticeni, Pascani, Bucuresti
Muzeul Porsche din Stuttgart are acces la gara!

Ieri, 4 iunie 2009, autoritatea feroviara germana, Porsche si municipalitatea din Stuttgart au participat la darea in folosinta a garii Neuwirtshausz. Dupa nume, aceasta nu spune nimic, insa va anunt ca este tangenta cu Muzeul Porsche din Stuttgart, muzeu care si-a deschis portile publicului pe 31 ianuarie 2009.

Astfel, cei pasionati de industria auto pot ajunge, mai repede, mai sigur si mai ieftin la Muzeul Porsche din Germania cu trenul. Durata proiectarii, realizarii si finisarii a fost de doar sase luni, gara fiind moderna si fiind in ton cu muzeul marcii notorii. Gara va putea fi folosita ca si halta de manevra pentru descarcarea si incarcarea de masini, precum si tranzitul de pasageri.

Pentru sarbatorirea evenimentului, Porsche a folosit o locomotiva argintie, avand pe laterale inscriptionata o silueta a unui model sport Porsche. Vagonul din spatele locomotive, dedicat special pentru transportul de autoturisme, a continut opt vedete Porsche, printre care un 356 Speedster si noul coupe cu 4 usi, Panamera.

Tudosa Mihai-Marian, via carscoop.blogspot.com 
macar asa a fost si 182 004-2 spalata; ultima data cand am vazut-o pe Geislinger Stiege acum 2 luni (trage trenuri de containere Olanda-Austria) nu se mai citea mare lucru pe ea...

bafta ei ca are reclama Porsche si nu DHL ;)

asa macar cand e IAA la Frankfurt sau o alta asemenea ocazie o fac luna ;)
 
ba se poate...

atat Mercedes-Benz CLS cat si VW Passat CC sunt definite de producatori ca fiind
"4-Tuerige Coupes" adica exact asa, coupe cu 4 usi...

la fel ca acest Porsche! :D
 
Se strica lumea. asta e ca in bancul in care Elena ceausescu auzind ca sotia lui valeryjiscardestan a primit un Rembrand, o intreaba: cu cate usi?
mai urmeaza la Porsche varianta cu remorca pentru carat porci la targ si instalatie BOSE sa se auda salam minune pustiu de la ma-sa cioara.Se duce lumea de rapa...
In ceea ce priveste solutia aleasa de nemti cu conexiunea constructiei, ar putea trimite un strop de flegma desteapta si la papuasii nostri care strica cimentul inutil. bravo lor!
 
Sincer as prefera asta :


PanzerVI_TigerII_Porsche1.jpg
 
Elef a spus:
Sa zicem ca este SUV-ul anilor 1944-1945 utilizat de turistii
Dar intre timp mi-a venit alta idee.Cum suna: "Draga vezi ca ma duc sa iau Porschele sa ar tarlaua din spatele casei." ?

Cum suna si asta : Draga vezi ca ma duc sa iau Lamborghini sa ar tarlaua din spatele casei .

Stiu ca acel coupe cu 4 usi , un hibrid (cel putin dpdv al formei , nu propulsiei) se numeste Panamera , Lamborghini are pe teava unul similar .

r6-100-fs.jpg
 
Da, frumos, Tiger II, cunoscut si ca, King Tiger...
Cred ca se incadreaza la doua-volume :D
 
King Tiger i-au spus ocupantii dupa infrangere, Ferry Porsche nu auzise de asa ceva, Herr Schoppy ;)

pentru obi ca tot spune ca se duce lumea de rapa, l-as invita cu bucurie sa faca turul "ocolului" (Kreis) Breisgau-Hochschwarzwald... Porsche inca nu am vazut, insa si un BMW M6 de 140 000 Teuro cu remorca agricola dupa el e ceva demn de luat in seama.

agricultori sunt peste tot, unii insa (inca) au bani ;)