Muzeul feroviar din Budapesta

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

alexalexustm

Member
27 Mai 2009
31
0
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Am sortat azi niste CD`uri cu poze si am dat peste niste fotografii facute cu ocazia unei excursii in care am fost pe 1 mai 2008 la muzeul feroviar din Budapesta, dupa cum urmeaza :

Intrarea in muzeu:Intrarea cladirii unde erau trenuletele in miniatura/de jucarie:

Muuuulte trenulete  :D :Si niste aburoaseAlte aspecte feroviare  :D  :The End !  :wink:
 
Felicitari, foarte frumoase poze. Am reusit sa vizitez si eu acest muzeu undeva prin septembrie 2002. Imi aduc aminte si de unvagon de calatori care era amenajat cu o masa cu diorama feroviara dar la scara mai mare, multe vagoane si locomotive fiind produse de un domn de acolo. Am reusit chiar sa particip la o manevra cu micuta locomotiva M21 cea pe care o ai si tu in poza. De asemenea am ramas placut surprins de starea in care se afla foarte multe exponate, in special locomotivele cu aburi, din care doua chiar tractau niste vagoane cu calatori. Pacat ca nu am facut poze atunci. Oricum foarte frumos. Respect
 
frumoase pozele...si la mai multe

fotografii cu aceasta locomotiva http://img261.imageshack.us/img261/5386/dscf4352.jpg ca nu-i vad numarul nu mai ai? Te intreb pentru ca acest tip de locomotiva a circulat si pe calea ferata Anina - Oravita...
 
Ei pot si noi nu, oare de ce?
Noroc ca e aproape Budapesta.

Are si Belgradul muzeu.
E bine pina la urma ca avem tren direct si incolo.
Railway Museum, 11000 Beograd, 6 Nemanjina Street
http://www.serbianrailways.com/active/en/home/glavna_navigacija/kultura_nauka_i_sport/zeleznicki_muzej.html
 
Frumoase pozele , oare la noi cand se intampla asa ceva , stiu ca inainte muzeul cfr era mai mare mi se pare ca langa stadion si avea si o ruta cu locomotiva pe aburi in miniatura
 
Felicită’ri pentru fotografiile postate, Alex!!! Cu ocazia asta, am vă’zut şi eu cum îşi îngrijesc alţii "mândriile" FeRoviaRe. Åži era şi coad㒠la intrare... :confused:

Muzeul din Budapesta mi se pare foarte bine amenajat, ofer㒠tot felul de facilită’ţi vizitatorilor (plimbă’ri cu trenuleţul, posibilitatea urcă’rii în locomotivele cu aburi, controlul trenuleţelor din diorame).

Avem şi noi un muzeu CFR într-o clă’dire în care abia, abia mai rezistă’, iar exponatele din el sunt valoroase. Consider c㒠o mai bun㒠reamenajare a spaţiului, precum şi montarea unor controllere pentru trenuleţele din diorame sau chiar şi dotarea cu sisteme de sonor şi iluminare a dioramelor ar putea transforma muzeul într-unul că’utat şi plă’cut de vizitat.