MSTS vs. Trainz

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
45
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
Vreau sa ma apuc si eu de ceva 'joaca', nu stiu cand o sa gasesc timp dar totusi e foarte tentant, ca mecanic de locomotiva adevarata sigur nu o sa am ocazia.
Am o intrebare pentru cei care au testat ambele programe si pot face o comparatie intre ele, pentru a-l alege pe cel mai 'bun'.
Ce ma intereseaza la ele:
- sa fie cat de cat la zi, in sensul sa nu existe buguri cretine de functionare sau sa crape cand mi-e lumea mai draga; am vazut ca msts e cam vechiut, desi grafica pare destul de ok; la trainz grafica pare (cel putin din screenshot-uri) ceva mai buna; dar sa nu ceara nici resurse asa cum cer ultimile jocuri noi, ca il exclud din start
- sa gasesc modele de locomotive si vagoane romanesti, precum si trenuri de mare viteza (tgv, ice) - la romanesti din ce am vazut pana acum (dar nu stiu cat de relevant este) msts-ul castiga
- sa pot gasi trasee romanesti gata facute, eventual si actiuni dupa ce ma deprind cu el (si aici msts-ul are o bila alba)

Momentan e irelevant, pentru ca in prezent de abia am timp sa-l folosesc, d-apoi sa si creez ceva cu el, dar totusi sa adaug inca ceva pe wishlist: sa aiba ceva editoare in care sa pot crea fara prea multa bataie de cap ceva trasee mai mult sau mai putin reale/imaginare (ca la design de locomotive/vagoane ma cam indoiesc ca voi ajunge vreodata).