Salutare tuturor!
Desi nu am mai postat pe aici de ceva ani, nu am renuntat la diorama, ba chiar am reconfigurat-o!
In cele ce urmeaza o sa prezint schita realizata la scara, prin intermediul programului de proiectare diorame "SCARM". (atasez un link cu pagina lor de Facebook insa au si site)
https://www.facebook.com/pages/SCARM-Software/178086192222000?ref=profile
Pozele acum:
1: Schitza

[/URL][/img]
2. Formatul 3D

[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]
Intrebarea mea de acum se adreseaza celor cunoscatori si anume, mi-ar placea sa aflu opinii privind zona turnantei. Mai exact daca este corect configurata, cu utilitatile aferente, necesare unui depou, ce se vrea a fi pentru epoca IV - V,dar si cu utilitati pentru cateva aburoase de calibru.
Diorama are asa:
Lungime: 1,80 m
Latime: 1,05 m
Ca o ultima mentiune, partile unde sunt scrie "zona delimitare" respectiv " zona urbana" reprezinta o portiune de relief ridicata cu 10 cm ( un deal nivelat mai exact, unde va fi o parte a unui oras), comparativ cu terenul garii si al depoului. Legatura dintre zona urbana si depou, se face prin intermeidul unui drum in serpentine.
Semnalele nu vor fi cu paleta (ca in schitza) insa acelea erau cele cunoscute din gama oferita de soft. De asemenea mi-ar placea sa stiu opinii privind pozitionarea lor. Sunt corect pozitionate sau mai trebuiesc rectificari.
In incheiere, in opinia mea arata bine schita ,data fiind constrangerea spatiului, insa nu strica si alte opinii.
P.s: a fost prima data cand am utilizat acest soft, prin urmare schitza prezinta 2-3 "defecte" sau lipsuri.