MR (Marinescu Reichsbahn)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Multumesc.
Locomotiva V100 este produsa de Tillig merge foarte bine si e bine realizata la nivelul detaliilor.
Locomotiva Hercules e produsa de Piko.Sunt multumit de ea dar spre deosebire de V100 nivelul detaliilor este scazut.
Aburoasa BR 81.004 este de generatie veche produsa in anul 1986.Necesita reparatii serioase.
Vagoanele sunt produse de Tillig cu exceptia 2 vagoane:cel maro al operatorului feroviar CSD si cel alb al operatoruluii feroviar DR care au fost produse de BTTB.

Diorama are dimensiunile de 180x105 cm.Datorita spatiului limitat sunt nevoit sa construiesc depoul la etaj unde va fi construit si orasul.Pentru moment lucrez la electrificarea traseului si pozitionarea semafoarelor.:wink:
 
buna,

n-as zice ca EuroRunner ER20 de la Piko (sa nu-i mai spunem Hercules, ca e nume cu copyright OBB) are un numar de detalii scazut, ci mai degraba ca prototipul are o forma mai simpla... ca orice locomotiva moderna ;)

notati ca am luat pentru prima data apararea Piko pe un forum de profil :D
 
Salutare tuturor!

Desi nu am mai postat pe aici de ceva ani, nu am renuntat la diorama, ba chiar am reconfigurat-o!

In cele ce urmeaza o sa prezint schita realizata la scara, prin intermediul programului de proiectare diorame "SCARM". (atasez un link cu pagina lor de Facebook insa au si site)

https://www.facebook.com/pages/SCARM-Software/178086192222000?ref=profile

Pozele acum:

1: Schitza

[/URL][/img]

2. Formatul 3D
[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

Intrebarea mea de acum se adreseaza celor cunoscatori si anume, mi-ar placea sa aflu opinii privind zona turnantei. Mai exact daca este corect configurata, cu utilitatile aferente, necesare unui depou, ce se vrea a fi pentru epoca IV - V,dar si cu utilitati pentru cateva aburoase de calibru. :D

Diorama are asa:
Lungime: 1,80 m
Latime: 1,05 m

Ca o ultima mentiune, partile unde sunt scrie "zona delimitare" respectiv " zona urbana" reprezinta o portiune de relief ridicata cu 10 cm ( un deal nivelat mai exact, unde va fi o parte a unui oras), comparativ cu terenul garii si al depoului. Legatura dintre zona urbana si depou, se face prin intermeidul unui drum in serpentine.

Semnalele nu vor fi cu paleta (ca in schitza) insa acelea erau cele cunoscute din gama oferita de soft. De asemenea mi-ar placea sa stiu opinii privind pozitionarea lor. Sunt corect pozitionate sau mai trebuiesc rectificari.

In incheiere, in opinia mea arata bine schita ,data fiind constrangerea spatiului, insa nu strica si alte opinii.


P.s: a fost prima data cand am utilizat acest soft, prin urmare schitza prezinta 2-3 "defecte" sau lipsuri.