Mos Craciun 2019

Craciun Fericit !!!

La mine a venit cu ce trebuie (zic eu):

-TRIX BR 44 - 22514 - noua, superba, am trecut-o in digital, urmeaza kit upgrade motor 5 poli - Marklin 60941 si un decodor cu 21 pini (la un moment dat va primi si sunete, in mod clar).
-ROCO BR 101 - 43740 - noua si ea (n-a vazut multe sine), prima editie BR 101 fabricata de catre Roco, a primit un decodor Zimo MX630 si am modificat luminile rosii astfel incat sa fie comutabile independent din F1 si F2.
-ROCO ICE2 - 63088 - da, stiu, e banal pentru unii, dar pentru mine are o valoare (sentimentala) ceva mai mare. In plus, acum e garnitura ICE2 cu nr. #3 din colectie (inmatriculari diferite), starea este (aprox.) noua, ruleaza perfect si va primi vag. completare, lumini si amenajari interioare, etc.

Ultima editare:
La mine mai slab anul asta intrucat mosul tine banii blocati pentru EA seria 45 ;)
A adus 2 vagoane, pentru junior unul etajat CFR de la Piko si pentru mine un suburban seria 11-47, varianta pe bleu care e realizata tot pe baza Piko. Cam dezamagit de ultima, nu de detalii ci de asemanarea cu realitatea:rolleyes: