Montare decodor

dcm

Active Member
Trenulist
24 Februarie 2009
102
0
Bucuresti, Drumul Taberei
www.cipriandivuldavid.blogspot.com
WEBSITE
http://www.cipriandivuldavid.blogspot.com
Salut

Am vrut ( vreau ) sa montez un decodor la o locomotiva Ae 6/6 de la Roco. Din pacate nu pot sa desfac masina. Am tras de ea in toate felurile si nimic. Operatiunile imi sint (erau ) cunoscute deoarece imi facusem mina montind decodoare la BR103 si Rh 1116 ( Mozart ) tot de la Roco, operatiunile fiind identice.

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ? Cum pot rezolva fara a deteriora carcasa ?

Multumesc

dcm

Locomotiva AE 6/6,are un sistem simplu de prindere a cutiei,cele doua cirlige din capete si cite doua clipsuri pe lateralul cutiei,dupa ce se scot cele doua cirlige,se largeste usor,spre exterior,la jumatatea cutiei,jos la baza sa se elibereze clipsurile

@aulin

ai avut dreptate. carcasa iese foarte usor dupa ce se scoate cirligul de tractiune. am montat decodorul si este in regula. cu o mica exceptie, la lumini. indiferent de directia de mers cind cele trei faruri ( directia de mers ) sint aprinse in partea din spate un far apare ca aprins. la fel se intimpla si la tine ? am facut probe fara carcasa si cele doua becuri functioneaza normal la schimbarea directiei de mers....

@hgdan

multumesc.

sincer incepusem sa cam banuiesc lucrul acesta, avind in vedere ca azi noapte am mai studiat carcasa si am remarcat ca tijele de plastic ( ce conduc lumina de la bec la faruri) din dreptul farurilor cu pricina sint mai lungi astfel incit preiau lumina dela becul directiei de mers. ( sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun )

dcm a spus:
sincer incepusem sa cam banuiesc lucrul acesta, avind in vedere ca azi noapte am mai studiat carcasa si am remarcat ca tijele de plastic ( ce conduc lumina de la bec la faruri) din dreptul farurilor cu pricina sint mai lungi astfel incit preiau lumina dela becul directiei de mers. ( sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun )

Citeste cu atentie postul nr.10 al lui Paul din Oradea
http://www.forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3813