Salutare tuturor. De curand am gasit pe la bunici aceste 5 monede, reprezentand pe o fata tunelul Mestecanis cu o aburoasa si anul 1908, iar pe cealalta fata tot tunelul cu o loco electrica si cu anul 1979.As dori sa aflu si alte informatii, eventual si niste poze, fiindca este un tunel destul de mare si foarte frumos,intrand parca mai adanc in inima muntilor,si desi am trecut de foarte multe prin el,nam reusit sa-l pozez
Si acum pozele cu acele monede:
Si pe langa aceste monede am mai gasit una pe care scrie: "Creativitate si progres tehnic in cai de comunicatii- Al-2-lea Simpozion - Botosani 13-14 Oct. 1989. Iar pe cealalta fata scrie: Expozitia Filatelica: "Transporturi si comunicatii" Botosani 13-20 Oct 1989, avand imprimate 4 timbre cu 4 poduri feroviare cred.Imagini:
Multumesc. Toate cele bune!
Si acum pozele cu acele monede:
Si pe langa aceste monede am mai gasit una pe care scrie: "Creativitate si progres tehnic in cai de comunicatii- Al-2-lea Simpozion - Botosani 13-14 Oct. 1989. Iar pe cealalta fata scrie: Expozitia Filatelica: "Transporturi si comunicatii" Botosani 13-20 Oct 1989, avand imprimate 4 timbre cu 4 poduri feroviare cred.Imagini:
Multumesc. Toate cele bune!