O obiwan Well-Known Member Trenulist 24 Aprilie 2008 2.684 1 cluj LOCATION cluj 7 Februarie 2011 #21 multu' domnilor! am folosit polistiren extrudat de 5mm, ridat gata. Se vinde la cine baga sub parchet laminat. In cateva ore am plantat ierburi si am sadit copaci. Cam divers, sa alung monotonia.
multu' domnilor! am folosit polistiren extrudat de 5mm, ridat gata. Se vinde la cine baga sub parchet laminat. In cateva ore am plantat ierburi si am sadit copaci. Cam divers, sa alung monotonia.
O obiwan Well-Known Member Trenulist 24 Aprilie 2008 2.684 1 cluj LOCATION cluj 7 Februarie 2011 #22 copacii sunt din scobitoare infipta in foliaj, noua tehnica a lui moi ;-) Brazii sunt Bush, de la Sandy. Imi convin pentru ca nu arata ca o spalatoare de damigeana.
copacii sunt din scobitoare infipta in foliaj, noua tehnica a lui moi ;-) Brazii sunt Bush, de la Sandy. Imi convin pentru ca nu arata ca o spalatoare de damigeana.
O obiwan Well-Known Member Trenulist 24 Aprilie 2008 2.684 1 cluj LOCATION cluj 7 Februarie 2011 #23 Modulul e foarte aproape de final, plasam o piesa de la Doru sa facem poze de proba:
C cosmin78 Well-Known Member Trenulist 28 Aprilie 2007 6.369 1.094 Porto/Craiova YAHOO cosminn78 LOCATION Porto/Craiova 8 Februarie 2011 #24 obiwan a spus: ...am folosit polistiren extrudat de 5mm, ridat gata.Se vinde la cine baga sub parchet laminat... Click pentru a extinde... Selitac se numeste,nu?vine la roluri si la placi de 50 x 50,de la 2,5 mm pana la 5 mm...daca nu ma insel...
obiwan a spus: ...am folosit polistiren extrudat de 5mm, ridat gata.Se vinde la cine baga sub parchet laminat... Click pentru a extinde... Selitac se numeste,nu?vine la roluri si la placi de 50 x 50,de la 2,5 mm pana la 5 mm...daca nu ma insel...