Masinutele mele - COObra

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

COObra

Well-Known Member
Trenulist
23 Iulie 2016
696
0
Ilfov, Ciorogarla
YAHOO
coobra_78
LOCATION
Ilfov, Ciorogarla
am reusit sa gasesc prin cutii si masinutele. :mrgreen:
ceea ce am strans pana acum nu respecta decat o singura regula........a mea. :p . nu sunt neaaparat dintr-o anumita epoca, sau anumit tip sau tara. pur si simplu masini care ori sunt extraordinar de frumoase, ori au avut un cuvant de spus in istoria automobilului ori.........pur si simplu mi-au placut mie. sigur o sa va placa si voua.

o sa incepem cu BMW-urile. sunt mare fan, prima masina personala a fost bmw.....asa ca iata-le:

M3, 328, 320DTM si un BMW pe care nu il cunosc.....E1doua 528-uri si un 535 ....fratele mai mic al primului M Power - M5645, X5 si Z8o colectie care fiecare dintre noi ar vrea sa o gaseasca dimineata in parcarea personala......no other comment:masina cu cea mai rapida vanzare din toate timpurile ...Ford Mustang. este totodata si masina care a lansat moda optionalelorbineinteles ca nu il puteam uita pe dusmanul de moarte al lui "don enzo ferrari"....ferrucio lamborghini cu al sau diablo SV:doua nemtoaice frumoase.si inca doua....911 turbo fiind unul din visele mele umede din tinerete :| :doua japoneze care au facut legea....si inca mai fac pe ici pe colo..Nissan Skyline GTR si Toyota Supra .... :(%):inca o japoneza care o visez in fiecare zi....Mitsubishi Evolution VIII Ralliart:probabil ca va intrebati ce m-a fascinat la Mitsubishi Coltul asta micu.....pai am unu in curte......1/1 adica. :Dcam astea ar fi. sunt diferite scari si firme...pur si simplu ce am gasit si mi-a placut am luat. urmeaza si cele 1/87