buna,
mesajul asta ar merge si fara "pana mea", suntem pe un forum care se doreste civilizat asa ca te rog sa folosesti un limbaj civilizat - si aici vorbeste adiminul, nu userul gata sa ajute.
acum, despre Lokshop:
- multe produse nu sunt disponibile la producator (in ultima vreme, mai ales Maerklin, Trix, LGB care livreaza cand vrea lichidatorul judiciar si Roco/Fleischmann care livreaza cand se gaseste ceva prin Lager)... comanda este notata, datele bancare de asemenea si comanda se livreaza sau cand e totul gata (adica tarziu) sau la cerere numai ce e pe stoc si se anuleaza restul (pe mail cel mai bine). asa fac cei mai multi, Modellbahnland Arts si Licht si Japan Model Railways de asemenea... pana acum nu s-au furat date bancare, nu au avut bulgari sau moldoveni pe server
- banii se iau de pe cont dupa ce se livreaza marfa, in general dupa ce pleaca pachetul; la tarile mai papuase se iau si mai tarziu, in general dupa ce se asigura clientul ca i-a ajuns marfa; nu stiu daca Romania e considerata acum la fel de "papuasa" ca inainte, insa voi intreba.
- suma pentru livrare, export in alte tari EU si asigurare nu e pentru tine ci pentru ei; daca pachetul dispare tu primesti un pachet nou si ei incasaeaza de la DHL (Deutsche Post AG) valoarea pachetului; nu sunt sume stabilite de Lokshop ci de DHL care se platesc la orice pachet asigurat, inclusiv intern in Germania.