Magazine de machete in Europa

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut,

In Viena ai cateva. Tina's pe Hilschergasse colt cu Rosaliagasse, Memoba pe Aegidigasse colt cu Strohmayergasse, un magazin de modele de ocazie cu stoc enorm pe fundatura Ahornergasse (pasaj pietonal spre Neubaugasse), Modellbahndiskont pe Novaragasse langa Praterstern vis-à-vis de anticariatul de carti feroviare si inca cateva mai mici.

De asemenea si in Praga. U Krále Zeleznic cu stoc mare intr-o pivnita pe Mánesova in spatele garii centrale, unul in fata autogarii Andel la etajul unui imobil de raport pe Ostrovského, Pragomodell pe Klimentská, AMB intr-o zona de blocuri la mama naibii pe linia lui 9 si lui 10 (cred ca strada se numeste Makovského) plus inca cateva. Mai era si un anticariat cu ceva modele in holul garii Masarykovo - cladire foarte frumoasa datand din anii 1840.

In Budapesta si Bratislava n-am mai cautat magazine de machete de 20 de ani asa ca probabil cele pe care le stiam au disparut toate. Informatiile privind Viena si Praga sunt actuale (2022). Din Budapesta nu-mi vin in minte decat cel de pe Nagyszőlős utca si Modell & Hobby Kft. pe Klapka utca. Poate alti colegi de forum sa stie mai bine. ;)
 
  • Like
Reacții: ASB și mpursu
La Viena mai sunt si Ingrid's Second Hand pe Zieglergasse, la etaj la Muller pe Mariahilfer la statia U3 Zieglergasse (cam scumpe) si mai e un magazin mic in Gara de Vest.
 
  • Like
Reacții: ASB