Machete autobuze

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

nik_galati

Active Member
21 Noiembrie 2010
83
0
Galati
LOCATION
Galati
Sper ca pe viitor sa vin si cu o Skoda.Oricum intentionez sa construiesc machete ale autobuzelor si tramvaielor care au circulat in Romania din anii 70 si pana in prezent.Multumesc tuturor fanilor acestor mijloace de transport in comun pentru sustinere si incurajari.
 
Nu mai exista asemenea model. Ultimul care a circulat in Galati a fost casat prin anul 1986 si apartinea aerodromului utilitar din comuna Vanatori.
 
am vazut la colegul de forum weeping eye un autobuz dac sau roman foarte asemenator cu cel din prima postare. tin minte ca am prins asa ceva cu cativa ani in urma pe liniile ce ieseau din bucuresti. faceau o galagie infernala , vibrau din toate incheieturile si niciodata nu intrau din prima incercare in viteze astfel incat caraiau in ultimul hal .

era la scara foarte mica 1/160 facut din hartie scoasa la imprimanta si taiata cu cutterul.

imi doresc foarte mult sa imi fac doua trei autobuze de acel fel pentru mine prin aceleasi metode.

va solicit ajutorul voua pentru planuri caci nu stiu unde anume as putea sa gasesc asa ceva.

Multumesc antivipat si spor la treaba.
 
Referitor la TV2, el a fost produs şi în varianta pentru turism.
Èťin minte ca pe vremuri, mergeam în excursie cu el.
în CJ, mai exista un TV1E, cu care angajaţii RATUC mai greseaz㒠noaptea liniile de contact de la troleibuze.

E.
 
Sa te mai incurajez putin? :D :p

Iti lansez o provocare: ce ai zice sa incepi lucrul la un RdS (ROCAR DE SIMON)?
Schema de vopsire este la alegerea ta.
Eu trebuie sa incep deja productia de RdS si ma gandeam sa mergem in paralel, poate ma ajuti cu ceva idei... ce zici?
 
Propunerea nu-i rea,dar acum nu prea am timp,lucrez intr-o viteza nebuna pentru ca trebuie sa umplu un raft cu machete la sediul societatii TRANSURB.Propunerea ramane valabila ptr. mai tarziu. :aplauze:
 
Nik, iertare, dar vezi ca ai gresit putin macheta IK-4. Pe partea geamurilor sunt 5 geamuri mari identice ca si lungime (in afara de geamul mare de la cabina soferului). Din cele 5, 4 geamuri au ochiuri pentru aerisirea interiorului.
Tu ai facut 6 geamuri (plus cel de la cabina soferului), orientandu-te sa fie paralele cu cele de pe partea usilor, iar in loc de usi, crezand ca sunt tot geamuri.
Mergand pe "zicala" multi vede, putini cunoaste, e ok, dar daca vrei sa fie o replica cat de cat fidela a modelelor originale... atunci ieste o problema... care nu trebuie repetata daca mai faci alte replici IK-4.Sper sa nu te supere remarca mea.
 
Macheta Traoleibuz TV2 E

<r>O replica a troleibuzului TV2E.<br/>
<br/>
<URL url="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/Picture294.jpg"><s></s><IMG src="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/th_Picture294.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/Picture293.jpg"><s></s><IMG src="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/th_Picture293.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/Picture289.jpg"><s></s><IMG src="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/th_Picture289.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/Picture288.jpg"><s></s><IMG src="http://i1086.photobucket.com/albums/j445/nik_galati/th_Picture288.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL></r>
 
nik_galati a spus:
Sper ca pe viitor sa vin si cu o Skoda.Oricum intentionez sa construiesc machete ale autobuzelor si tramvaielor care au circulat in Romania din anii 70 si pana in prezent.Multumesc tuturor fanilor acestor mijloace de transport in comun pentru sustinere si incurajari.


Mai bagat in draci cu modelul asta de autobuz.
Felicitari pentru realizare, este impecabil!
Daca scoti vreodata asa ceva si pentru vanzare, te rog frumos sa ma ai in vedere.
Iti doresc un nou an plin de realizari marete!