- 25 Iunie 2010
- 1.829
- 0
- YAHOO
- ovidiumagureanu
Am ajuns cu comenzile la productia vagonului de tramvai dublu articulat V3A Clasic (1971).
Am unele nelamuriri si apelez la ajutorul celor care cunosc amanunte despre acest model de tramvai.
a) Am observat ca exista diferente la partea din fata, deoarece unele tramvaie au 4, 2 sau niciun semnalizator lateral. Care varianta este cea corecta?
Mai jos expun poze gasite pe net pentru a-mi sustine afirmatia.
fara semnalizatoare laterale
2 semnalizatoare laterale (postate stanga/dreapta deasupra farurilor)
4 semnalizatoare laterale (postate stanga/dreapta 2 deasupra farurilor si 2 sub faruri)
b) Tot in fata, farurile au rame cromate sau rosii?
c) Stiu ca in spate, intre cele doua blocuri optice, exista o lampa mai mica. Ce culoare era aceasta? Rosie, galbena sau gri?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Am unele nelamuriri si apelez la ajutorul celor care cunosc amanunte despre acest model de tramvai.
a) Am observat ca exista diferente la partea din fata, deoarece unele tramvaie au 4, 2 sau niciun semnalizator lateral. Care varianta este cea corecta?
Mai jos expun poze gasite pe net pentru a-mi sustine afirmatia.
fara semnalizatoare laterale
2 semnalizatoare laterale (postate stanga/dreapta deasupra farurilor)
4 semnalizatoare laterale (postate stanga/dreapta 2 deasupra farurilor si 2 sub faruri)
b) Tot in fata, farurile au rame cromate sau rosii?
c) Stiu ca in spate, intre cele doua blocuri optice, exista o lampa mai mica. Ce culoare era aceasta? Rosie, galbena sau gri?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.