Lumini pe led-uri la o americana Mehano

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Lumini pe led-uri la o americana Mehano

O american㒠mai cu… fason! http://trenulete.info/o-americana-mai-cu-fason/

Åžtim cu toţii cât de frustrant este uneori atunci când rulă’m jucă’riile Mehano, cele din gama Hobby, la care iluminatul las㒠mult de dorit. O astfel de locomotiv㒠americană’, a fost transferat㒠de la Depoul Ploieşti pentru intervenţii la atelierele PanArin. Inginerii şi meseriaşii din Blumenberg au studiat problema şi au gă’sit soluţii pentru remedierea acestui neajuns. Comparând diverse poze ale locomotivei originale, s-a hotă’rât amplasarea luminilor de poziţie conform cu originalul.

înc㒠de la primele probe, s-a dovedit c㒠ingeniozitatea meseriaşilor de la depoul PanArin este fă’r㒠cusur. Luminile au funcţionat corect şi eficient în ambele sensuri, dând o not㒠deosebit㒠unei locomotive destul de fad㒠fă’r㒠lumini… Åži dup㒠o prob㒠fireasc㒠pe traseele din Blumenberg, masiva american㒠se pregateşte de plecare spre depoul C.F.Sbingu Ploiesti, unde va intra în pâine începând de duminică’.