Lumini Br.115 roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
In varianta asta merge doar daca pui ledul in pozitia in care era becul, ca sa-ti trimita lumina cum trebuie prin ghiduri. Asa cum e acolo nu cred ca se reflecta nimic.
Altfel, pui leduri in dreptul gaurilor, solutie pe care eu o consider mult mai buna decat sa te complici cu ghidurile.
 
Cele mai potrivite ar fi LED-urile warm-white (alb cald), fiindc㒠ele imit㒠lumina becurilor cu filament; dac㒠nu gă’seşti din acestea, atunci sunt OK LED-urile alb-xenon. LED-urile galbene constituie şi ele o alternativa acceptabilă’, dac㒠nu poţi s㒠obţii LED-urile albe de mai sus.
Ce idee vei aplica, LED-uri lipite spate-în-spate în locul becurilor originale sau câte un LED la fiecare far? Dac㒠înlocuieşti becurile cu LED-uri albe şi roşii lipite spate-în-spate, atunci poţi folosi LED-uri SMD tip PLCC şi, deci, ai şanse mari s㒠obţii LED-uri warm-white. Dac㒠încerci s㒠montezi câte un LED la fiecare far, atunci LED-urile cu vârf cilindric cu diametru de 2mm par s㒠fie cele mai potrivite, dar pân㒠la ora actual㒠eu unul nu ştiu dac㒠exist㒠LED-uri albe de acest tip. Exist㒠LED-uri SMD warm-white sau alb-xenon cu dimensiuni mai mici decât cele PLCC, care ar putea fi montate direct în farurile locomotivei, dar asta presupune MULTĂ îndemânare.