Ludmila

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salutare,
cu ceva vreme in urma am facut rost de un kit static Revell, cu Ludmila.
Un kit relativ bine facut, mai este nevoie insa de cate ceva kit la imbinarea carcase in partea superioara sau in lateralul plugurilor, in rest ok, acelasi plastic "cald" cu care m-am obisnuit la Revell.

Am optat pentru o schema de culoare standard, o astfel de masinarie fiind prezenta si prin gara timisoreana. Accesul la ea este mai dificil, am reusit insa vreo cateva poze de pe pasarela, cu teleobiectivul, in rest feroviarii isi pazesc obiectivele mai ceva ca pe rachete nucleare.

Cateva imagini de la samblarea kitului.


A urmat un weathering mediu, dupa lacuirea cu lucios si aplicarea de decaluri, iar la sfarsit lacuirea cu satinat. Am folosit niscaiva pigmenti de tip pastel, creion, respectiv zemuri.
Pentru expunerea machetei am confectionat o baza din obisnuitul polistiren extrudat, cu suport din carton, sinele din plastic de la kiturile Italeri fiind 2 bucati deci destule pentru lungimea bazei, terasament din nisip cernut. Mediul este unul de tip industrial care contine un mic siloz si cladirile auxiliare. Totul este scratch, cartoane si forex, mai putin lampile de iluminat.

Aici in locatia sa alaturi de cealalta macheta, americana insa.

 

cosmin78

Well-Known Member
Trenulist
28 Aprilie 2007
6.123
600
Porto/Craiova
YAHOO
cosminn78
LOCATION
Porto/Craiova
foarte reusita prezentarea!
silozurile sun free-lance sau ai reprodus la scara ceva silozuri romanesti?
 

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Am folosit ca inspiratie o imagine dintr-o calatorie feroviara, insa sunt mult modificate.
Oricum vreau sa reproduc o astfel de structura, insa in realitate am nevoie de mai mult spatiu atat pe lingime cat si pe verticala, asa ca in loc de vitrina voi folosi ideea respectiva pe un modul in lucru (functional).