Lucru de arta.....

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

SantaFeFan

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2008
1.418
5
Germania
LOCATION
Germania
Salut,
Iata aici modelism in perfectiune.....
http://www.nexusboard.net/showthread.php?siteid=2408&threadid=305970
 
bun, hai sa zicem ca omul a facut chiar arta, insa Weinert nu e o baza proasta de plecare! ;)

(e mai usor sa obtii ceva super facand tuning pe un MB decat plecand de la o Lada!)
 
Da,
dar vezi mai jos.... :D a pornit cu o lucrare noua .Se vede cilindrul facut de el ....cum va arata locomotiva noua ,cred ca foarte bine !
 
Horia_Radulescu a spus:
chiar suuuuuuuper!

ei, lasa ca-l vede careva ca Jens Emmermann si face asa ceva si pe N, ca provocare! :D
Nu m-as mira deloc. :-? .Ce face tipul respectiv merita :aplauze: :aplauze: :aplauze:
 
Piko Hobby a parasit de multa vreme colectia mea ( dar sfatul tau ar trebui sa fie urmat de altii ) :D , eu nu cred ca voi mai achizitiona vreodata Piko, chiar daca au anumite modele bine facute ( E63 , E 93 etc. )

Dar dupa ce am vazut acolo inclin sa cred ca modele foarte reusite Fleischmann ( ca de ex Br 95 ) sunt pentru copii.

Cred ca asemenea detaliere nu este rentabila la o productie de serie , chiar serie mica, asa ca ramanem cu ceea ce avem :( si cu posibilitatea sa ne uitam la bijuteriile altora macar pe net
 
Este clar ca la asa o detaliere se nu se poate ajunge in serie mare .La preturi "normale" ,locomotivele noastre par ca niste jucarii.Dar totusi este frumos sa privim ,ce se poate face .
Dupa asa niste poze ,intr-adevar cu alti ochi privim o loco BR218 Piko. Dar sa fim cinstiti:Si locomotivele Piko au locul lor pe piata (de aceea au atatea vanzari ).
Si iarasi vestita vorba : mai bine mai putin ,dar de calitate !!!
 
buna,

pentru Dan, BR95 de la Fleischmann prezinta un defect MAJOR, cam ca toate locomotivele cu 4-5 osii motoare de serie mare... cum rotile au profile NEM cu buze de 0,8mm cel putin si nu 0,3-0,4 cum ar fi la scara, ampatamentul locomotivei este gresit...

Techmann produsese o data un sasiu pentru 94 Fleischmann cu roti si osii corecte... si Winifried Schmitz-Esser il montase; daca apare la urmatoarea Fremo-Treffen (desi e pe N, urmatoarea) o sa incerc sa-i fac poze...
 
Se pare ca "visul" meu privitor la culisa H0 functionala tinde sa devina realitate 8)
Daca posesorul superbei 41 reuseste sa sincronizeze pozitia bielei sertarului cu directia de mers (inainte = biela sub punctul fix, inapoi = biela deasupra punctului fix, stop = biela exact prin punctul fix), atunci are din partea mea nota 10-cu-stelutza-si-coronitza-si-felicitari :aplauze:
Ma distreaza intrebarea care cred eu ca este adresata la inceputul subiectului: "Ce scara are aceasta locomotiva?" :D
Dar daca revenim in realitatea H0-mai-de-pe-la-noi, rapid ne putem da seama ca o asemenea bijuterie nu are cum sa ruleze decat pe niste linii cel putin la fel de perfecte ca si ea, deci... putine sanse sa o putem vedea preumblandu-se tacticoasa pe liniile noastre, cu curbe R1 si macazuri de 24 grade :fluierat: