In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Pai nu imi dau seama la ce spui lumini de sens, dar cind locomotiva este la urma sau cind circula izolata normal ca are lumini rosii ca ,,fine de tren"
M-am exprimat gresit. Logic ar fi, cum de altfe ai spus si tu cand locomotiva se afla la "coada" trenului ar trebui sa aiba lumini rosii.
La locomotivele electrice, facand exceptie clasa 46 unde sunt prezente lapile rosii, nu au in dotare nici un fel de lampi pentru acesta semnalizare, dar in interiorul farului exista o lampa de culoare rosiatica care ar putea folosi la acest lucru. Din pacate eu nu am avut ocazia sa vad acesta semnalizare asa ca intreb.
Mulţumesc Catalin pentru aceste poze.
Poza cu IC-ul Iaşi-Bucureşti e tare faina, e ceva ca dupa atata timp sa vad vagoanele seria 20-55 si 19-55 pe un tren IC. Poate mai gaseşi şi alte poze in sertarul ala.
Off-topic (sau nu ), multumesc pentru informatie! :aplauze:
Deci de-acum inainte pot sa admir linistit trenurile mele cu primele vagoane luminate de farurile rosii ale locomotivelor care le tracteaza
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.