Locomotive cu abur din colectia Doru

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Lcomotiva T5 BRAWA

<r>Si pentru ca tot am scos fiarele pe balcon, am profitat de momentul asta sa fac poza si la o "vechitura" T5 made BRAWA. Este precursoarea locomotivei BR 75 pe care candva am avut-o in versiunea LILIPUT. Eu merg mult pe cromatica, asa ca mi-a placut verdele cu rosu la inmatricularea Wurttemberg. Nu stiu ce vagoane ii voi pune, ma gandesc ca poate totusi ar merge si K.Bay-uri<br/>
<br/>
<URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/0043fa54.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_0043fa54.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/3034ec73.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_3034ec73.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/cff4575d.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_cff4575d.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/8a4b93aa.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_8a4b93aa.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/971bb6af.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_971bb6af.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/de4c6193.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_de4c6193.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/e0bcb048.jpg"><s></s><IMG src="http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/th_e0bcb048.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL></r>
 
Producator?

Piko inca nu are apcan pentru alama, Fleischmann nu se stie la asa carlige ( sau nu vrea), Brawa a facut alta versiune mai lunga si cu domuri multe, concluzie: iar ti-ai tras o manufactura spaima plasticului.

Fulgurex? Daca am ghicit, e a mea! :evil:

Trebuie sa faci poze cu locomotivele alaturate sau suprapuse, sa vedem ce si cum, daca holbarea e gratis :D

PS: sa nu uit: stii gruparea aia de idioti ( generatia Pro ) si mama lor, proteveul, ar fi intrebat de la balcon, et.10:

-si cat ai dat pe jucarelele alea de firma cu fitze??? :x
 
O locomotiva din colectia lui OBIWAN care mi-a placut si mie, este BR 41.
Este un Fleischmann care se prezinta foarte frumos la structura exterioara. Multe detalii, mai putin in marchiza.
 
O alta locomotiva Fleischmann BR 78 pe care am mai avut-o, insa de data asta este inmatriculare epoca II DRG. Diferenta nu este mare, doar acoperisul marchizei este drept fata de cealalta care este tip cupola.O formula care imi place fiindca are o simetrie a rotilor. Modelul desi vechi, il consider foarte reusit. Chiar daca este echipata cu motor cu 3 poli tip Fleischmann, merge totusi destul de silentios, cel putin pe mine nu ma deranjeaza.

 
Anul a debutat in mare tromba, cu multa agitatie si bucuria de a avea in mana o aburoasa de exceptie: LEMACO G12




Sistemul de cuplare este cu cupla articulata, cam greu de pus, doar cu o penseta reusesc.



Un model facut doar in 100 exemplare conform certificatului:

 
O adevarata bijuterie! Roti RP25, cuple cu carlig functionale, camera de fum foarte bine detaliata...sa mai continui? Pe scurt, o firma care se respecta, un model de exceptie! Sa o stapaniti sanatos!
 
WOOOW!!! :confused: :confused: :confused:
Asta DA mini_locomotiva cu abur!
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif

Mica intrebare mica: mi se pare mie sau tija sertarului de la mecanismul interior este strambata, impreuna cu glisierele de langa ea? :fluierat:
Felicitari pentru super_achizitie si sa o rulezi sanatos! :aplauze: :aplauze: :aplauze:
 
MPU, e un'' handarbeit'', chestiile ultrarectilinii tin de Roco ;-) Chiar am fost seara asta sa ma minunez si am reusit pe deplin, e o comoara cu ambreiaj :| M-am holbat la inversorul plasat sub cazan, la biela de pe principala osie cotita, cabluri pozate sau conducte fin atasate. Bineinteles ca ma irita predominantul GRI :D dar e ok!
E un finet de zile mari, deja e un stadiu superior si exclusivist la care Doru reuseste sa acceada cu succes si evident, sacrificii.

Sper sa vina cu ceva bani la obi sa-i permita poze pe un modul comparabil cu mobila lui
:D

Bravo Doru, ai facut o alegere foarte buna!
 
teo_magdici a spus:
O adevarata bijuterie! Roti RP25, cuple cu carlig functionale, camera de fum foarte bine detaliata...sa mai continui? Pe scurt, o firma care se respecta, un model de exceptie! Sa o stapaniti sanatos!

Teo, e aproape ca un ICE de unicarm, are cateva cable in plus. Dezavantajul consta in faptul ca lemacosenia opune mai multa rezistenta la inaintare prin aer. Nu dezvolt, ca m-au mai banat de 2 ori :D
 
OMG, Am ramas cu gura cascata :x

Asta da locomotiva cu aburi, imi ingheata sangele cand ma gandesc cati Euro costa.
 
Am ramas dator cu ceva poze intr-o lumina mai favorabila pentru G12.
Comapartia cu Roco sau chiar Rivarossi este foarte mare. Eu le-am avut pe toate. Doar cand le ai in mana iti dai seama de calitatea fiecarui produs.



Ultimele 2 poze sunt pentru MPUSRU sa verifice corectitudinea bielelor, ca nu prea sunt in regula .

 
Salut ,
Sa compari asa o locomotiva Lemaco cu Roco sau Rivarossi este cam necorect .....nici un Lamborghini Murcielago nu se compara cu Fiat Barchetta :D
 
SantaFeFan a spus:
Salut ,
Sa compari asa o locomotiva Lemaco cu Roco sau Rivarossi este cam necorect .....nici un Lamborghini Murcielago nu se compara cu Fiat Barchetta :D

Roco ar fi Fiat Albea :D
 
O simpatica locomotiva G12 Roco a fost in vizita la mine acum cativa ani, pentru digitalizare. De asemenea, am avut ocazia sa studiez mai de aproape versiunea Rivarossi, in timpul unei vizite la clubul Trainsylvania. Locomotiva reala (pe care inca n-am vazut-o live :D) este spectaculoasa, asa ca nici versiunile 1:87 nu s-au lasat mai prejos :aplauze:
In afara de unele tije & glisiere olecutza strambate, nu am de reprosat absolut nimic acestei versiuni Lemaco 8)