Locomotiva Trix Br 55

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

hgdan

Well-Known Member
Trenulist
14 Martie 2008
929
0
Cluj Napoca
www.hgd.ro
WEBSITE
http://www.hgd.ro
LOCATION
Cluj Napoca
Locomotiva TRIX 55 5415 DB , epoca 3

deoarece sandy a prezentat Br 55 , in sectiunea "Aburoasele din Transylvania, eu voi prezenta doar modelul TRIX (HO)

Locomotiva este realizata din metal si plastic, are multe detalii atasate din fabrica.Motorul Faulhaber este montat in cazan si are volanta.

Bineinteles , rotile sunt metalice

Tenderul este cuplat fix cu locomotiva,in tender se afla mufa pt. decodor (21 pini) , in cazul meu si decodorul cu sound.

Iluminarea este cu LED galben , se schimba cu directia de mers

Functioneaza ireprosabil ,deosebit de silentioasa,nu are nici o problema in curbe inclusiv pe R1 (350 )se livreaza la locomotiva doar citeva furtune , in rest totul este montat din fabrica
 
Frumoasa aburoasa :aplauze:
Tare as face o serie de poze paralele MPU cu 3rei sau chiar 4atru aburoase 55, numai sa le adun la un loc: 55 Trix, 55 Fleischmann, 55 Piko veche si 55 Piko noua :D
(traducere - "poze paralele MPU" inseamna toate locomotivele plasate pe linii paralele si pozate impreuna, apoi fiecare individual in exact aceeasi pozitie si exact aceleasi unghiuri, pentru comparatii :D)
 
Arata intr-un fel! Felicitari pentru achizitie. Are multe detalii pentru mai multe poze. :D
 
Ok, am sa mai pun ceva poze in curind
@MPU

sandy are 55 fleischmann,de Piko nou stiu ca s-a scapat, nu stiu cine are Piko vechi, eu m-am scapat de toate (am avut 4 buc 55 Piko vechi )
 
Doresc sa precizez ca locomotiva este pregatita pentru generator de aburi SEUTHE nr. 20 , Functionarea acestuia in Digital este asigurata cu tasta F1.

Montarea acestuia este deosebit de simpla :D