Locomotiva Piko Taurus cu lipsuri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

AdyAero

Well-Known Member
Trenulist
9 Septembrie 2008
618
380
43
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Vand o locomotiva Taurus de la Piko cu multe lipsuri dar buna ca donatoare de piese sau proiect. In aceasta stare am cumparat-o pentru un proiect dar am gasit altceva mai bun.
Are sasiul cu partea care fixeaza luminile eliminata, boghiuri care functioneaza fara probleme, cardanele nu sunt rupte, motorul cu ceva zgomot la rulare (deci are ceva uzura), carcasa revopsita portocaliu inmatriculare RTS cu ceva defecte (crapaturi, ciupituri de vopsea), geamuri vopsite negre pe interior.
Lipsuri (in caz ca nu sunt evidente): Portcuple, cuple, pluguri, tampoane, pantografe, decoratii placa superioara. La inteior lipseste complet sistemul de iluminare. Strap-ul de pe placa NEM 652 este altul simplu, nu cel cu diode din poza.
Data fiind starea se preda doar personal in Bucuresti. Pretul este de 100 lei, astept si oferte. Daca aveti intrebari suplimentare va astept.
Poze:
MM6YpGy.jpg
t22dRWv.jpg

SdQWf8E.jpg
K9YMWVa.jpg

YWcMbYG.jpg
Yb9wSuv.jpg
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.