Locomotiva electrica BR 140 Roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Locomotiva electrica BR 140 Roco

Locomotiva sosita prin Obiwan, prezenta o iluminare neadecvata. Ca mai toate locomotivele din gama hobby. Inca de cand a venit am decis ca trebuie sa intervin si in ea. Au urmat multe incercari pentru ca sistemul la aceasta locomotiva este deosebit de ciudat si de complicat. Prisme lungi, compartimente de difuzarea luminii in plafon, etc., duc la pierderea intensitatii luminoase. Am decis reconfigurarea iluminarii pe baza de leduri. Am adaptata lungimea ghidurilor de lumina la necesitatile actuale.

Acestea treceau initial prin camari diferite dar una pe langa cealalta “furand” lumina prin inductie. Efectul era ca se propagau usor luminile rosii in directia de mers inainte si invers. Este practic o eroare de proiectare pe care am descoperit cum sa o elimin.

Am facut numeroase modificari ale ghidului de lumina si am conceput o placuta suplimentara pe care sunt amplasate leduri necesare farurilor.La final, dupa toate interventiile, farurile lumineaza ca la carte, la cea mai mica tensiune aplicata sinelor, inainte de a pleca din loc.