Locomotiva cu aburi Rivarossi Pt 3/6

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Doru

Well-Known Member
Trenulist
14 Februarie 2008
500
0
Cluj Napoca
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Cluj Napoca
Finalmente am reusit sa-mi gasesc mult ravnita si visata locomotiva cu aburi Rivarossi Pt 3/6 K.Bay. Este intr-adevar o bijuterie!
Pozele cred ca spun destule, cat despre fisa tehnica putin mai jos in subsidiar


http://www.lctm.info/Secciones/LocoReview/L118_P5/index.htm
 
Iar o raritate verde, numa' asa sa ma niervez! :evil:
P-asta de unde dracu ai mai agatzat-o, conash de Cluj? Beton tipa, cam babeta, sa-ti aduca numai antistres. Deja ma roade invidia...
Excelent si link-ul de la muchachos. Uite-asa ai numai piese alese, indiferent firma.

La mai multe raritati!!! :p
 
Trebuie sa rabd, nu le poti avea pe toate.
Imi place f mult motorul inclinat . Deasemenea, concentrarea ambielajului in partea anterioara. Ciudata si frumoasa!

Colectia mea nu e mai vasta, e mai imprastiata, sa para cumva :D
 
Involueza Rivarossi poti spune Adrian Ionut pentru ca locomotiva in cauza nu se mai fabrica de prin '95 - '96 daca nu ma insel si daca citeai cu atentie toate postarile vedeai ca s-a mai vorbit despre ea. http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=983 E prima locomotiva cumparata de mine dupa revolutie in 1990 si a fost in fabricatie din 1986.
E o locomotiva de trenuri de persoane dupa cum spune si P din numele ei pt distante medii si a tras vagoane atit cu 2 osii cit si cu trei osii.A fost inscrisa la DRG ca BR 77 .1.Rivarossi a scos deasemeni locomotiva in mai toate variantele DRG ,DB si DR si cu numere diferite de inmatriculare .Deasemeni Rivarossi a produs si pe sora ei Br 77.0 care se afla in depoul meu .Cu prima ocaziie cind pun mina pe un aparat ii trag niste poze si mai vorbim atunci.
Numai bine.
 
Nu prea am timp sa citesc toate postarile... desi as vrea sa fac lucrul acesta. Iubesc trenurile enorm, dar mai am si altele pe langa acestea. Nu stiu prea multe despre Rivarossi, insa fata de alte modele (nu multe) cu care am intrat eu in contact, acesta mi s-a parut mai evoluat. Atat.
O sa caut sa ma pedepsesc pentru lipsa de informare... o sa scriu Rivarossi de 200 de ori pe caiet dictando. :D
Scuze de off-topic.