locomotiva br 10

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

piti

Active Member
13 Aprilie 2011
105
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Din iunie anul trecut sunt posesorul unui BR 10 Roco . E adevarat ca scoate fum si pe la roti si sunetul e sincronizat cu evacuarea fumului , dar pe langa faptul ca a costat o caruta de bani ( parca 560 euro daca imi amintesc bine ) are si o intrerupere la suieratul lung destul de suparator . In ultimul timp am achizitionat locomotive Trix si am devenit fanul acestui brand . Precizez ca nu am vazut alt model de BR 10 in afara de Roco .
 

wittman40

Well-Known Member
24 Ianuarie 2011
379
1
Arad - Satu Mare
LOCATION
Arad - Satu Mare
Intr-adevar cine are posibilitatea sa investeasca in locomotive Trix, eu personal zic ca e cea mai buna alegere, am o singura locomotiva de la trix, si acela este din anii 80, dar bate pe toate ce le am din anii aceeia, poate sa fie si Fleischmann, nu o pot compara cu cele facute dupa 2000 la silentiozitate dar la putere e exceptionala, referitor la BR 10 Roco, am avut ocazia sa vad functionind una la o expozitie din Wiena anul trecut, avea tot acelasi problema la suierit.
 

hgdan

Well-Known Member
Trenulist
14 Martie 2008
929
0
Cluj Napoca
www.hgd.ro
WEBSITE
http://www.hgd.ro
LOCATION
Cluj Napoca
Locomotiva de la Trix este OK, mai putin motorul vechi fara volanta de la Marklin si transmisia aferenta.

Am avut aceasta locomotiva si pot sa spun ca este net inferioara fata de modelele moderne de la Trix care au motor Faulhaber in cazan si transmisie silentioasa.

Am vazut si un model Roco si pot sa spun ca este bine realizat, si este singura locomotiva Roco cu sunet care pot zice ca suna bine, pacat cu problema cu fluierul dar aceasta se poate rezolva prin incarcarea altui sunet in decodor.
...si sa nu comparam pretul de la o loco cu sunet cu pretul de la una fara sunet.

Modelul Rivarossi este pe aceeasi matrita ca si trix ( matrita Marklin ) dar este versiunea mai ieftina.