Licenta Scarm

Asta nu e totusi un site de torente sa ceri chestii crackuite si implicit ilegale...

Se agata de IP compului care este unic. Ca si aia de windows e o cheie,se activeaza prima data acolo unde se instaleaza si atat. Merge instalata in alt comp doar dezinstalata din primul, care pierde drept de acces. Nu sant prosti, stiu sa faca bani. Mie unul nu mi se pare exagerat 45-50$ pt licenta.

Se agata de IP compului care este unic. Ca si aia de windows e o cheie,se activeaza prima data acolo unde se instaleaza si atat. Merge instalata in alt comp doar dezinstalata din primul, care pierde drept de acces. Nu sant prosti, stiu sa faca bani. Mie unul nu mi se pare exagerat 45-50$ pt licenta.
Nu merge decat pe un aparat, eu am licenta si pe al doilea laptop nu mi se activeaza. Iar pentru pret, trebuie profitat de vre-un "angebot", de ex un Black Friday, eu l-am luat cu 30 de euro.

• Like
Reacții: gamitzu
Avand in vedere cat a ajuns sa coste un vagon H0 zilele astea, considerati ca achizitionati un vagon la un pret bun si dati banii pe licenta, fara a avea impresia ca e exagerat, la cat de mult va v-a fi de ajutor. Daca nu va v-a fi chiar atat de mult de ajutor, inseamna ca va descurcati si fara SCARM :)