Lansare carte " Teius-gara amintirilor".

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sesamcave

Well-Known Member
Trenulist
1 Aprilie 2016
848
153
Brexit country.
LOCATION
Brexit country.
Duminica, 31 august a.c., orele 13, la Casa de Cultura a orasului Teius, va avea loc lansarea volumului "Teius - gara amintirilor", autori: Cristian Florin Bota, Valentin Ivanescu, Marcel Otoiu, eveniment organizat de Consiliul Local si Primaria din Teius.

. Cu aceasta ocazie vor participa: dr. ing. Mirel Vasile Halalai - primarul orasului Teius, dr. Ioan Dragan - Directorul Arhivelor Nationale din Romania, oficialitati locale si judetene, oficiali ai C.F.R..

. Volumul, aparut la editura Altip din Alba Iulia, intr-o conditie grafica exceptionala, numara 480 de pagini ce contin 1585 fotografii alb/negru si color, majoritatea dintre ele, inedite."

Doritorii de carte, pot contacta autorul pe adresa :
[email protected]
teius by sesamcave, on Flickr
teius 1 by sesamcave, on Flickr

Marius.

Ps: Postare la rugamintea dl. Puiu Iliescu--chickengeorge.
 

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
5.936
2.223
Iași
LOCATION
Iași
Re: Lansare carte

<r>"Primul episod „Adevăruri despre trecut” din noul sezon, difuzat pe 7 octombrie la TVR1, în care dăm pentru prima dată publicității singurul proces al unui condamnat la moarte, filmat de Televiziunea Română înainte de anul 1989. Ne întoarcem în urmă cu 49 de ani în Gara Teiuș, locul în care a avut loc ședința publică la care au participat peste 1.000 de oameni. Inculpați: impiegatul Teodor Petrișor și acarul Alexandru Cristea."<br/>
<br/>
<YOUTUBE id="t2ic-rwJLXM" url="https://youtu.be/t2ic-rwJLXM"><s>[BBvideo=560,315]</s><URL url="https://youtu.be/t2ic-rwJLXM">https://youtu.be/t2ic-rwJLXM</URL><e>[/BBvideo]</e></YOUTUBE></r>