Lampa capat linie

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tadi

Member
15 Martie 2011
29
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut,

M-am gandit sa modific capetele de linie piko si sa le dotez cu cate o lampa functionala. In urma bricolajului am reusit sa atasez un led pucntiform rosu de 1.8mm peste care am incercat sa pictez cu marker permanent de culoare neagra. Rezultatul nu este satisfacator. Aveti idee unde pot sa gasesc carcase felinar pt capete de linie sau ceva asemanator?
 

tadi

Member
15 Martie 2011
29
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
teo_magdici a spus:
E greuuu de cautat... :-x Uite aici constructia unui cap de linie CFR si aici metoda folosita de mine pentru felinar. Cum scrie si in regulamentul forumului,
Cautati inainte de a posta
.


Multumesc pentru raspuns. Nu este greu de cautat... intrebarea mea era "unde gasesc carcase" (de cumparat). Cred ca am sa studiez niste aburoase poate gasesc unele cu niste felinare cat de cat ok si le comand ca spare parts.

O zi buna.
 

teo_magdici

Active Member
Trenulist
24 Septembrie 2009
228
7
Bucuresti
Salut! Carcase pentru felinar nu se gasesc in comert, trebuind construite manual. Felinarul are doar forma de prisma patrulatera regulata (bazele patrate si fetele laterale dreptunghiuri) - bazele sunt fetele de la linie, adica fata cu ferestruica si fata opusa ei. Uite aici o poza ca sa te lamuresti.