L45H H0e

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

grandpagscout

Well-Known Member
Trenulist
6 Septembrie 2016
363
0
Arad
YAHOO
grandpacscout
LOCATION
Arad
La expozitia internationala de la Budapesta a fost prezentat kitul locomotivei diesel-hidraulice de 450 cp pentru cale ingusta L45H.
Kitul contine atat piesele de plastic, cat si motorizarea necesara unui model functional de locomotiva. Va atasez mai jos linkul de pe site-ul producatorului unde gasiti detalii (pentru cei ce stiu limba maghiara) cat si fotografii cu un model terminat.

http://www.csehmodell.hu/modell/h0e_l45h.html
 
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5365&postdays=0&postorder=asc&start=0
 
Am vazut noutatea inca de la prima ta semnalare, pe un alt topic. Am vrut sa scriu si atunci, este ceva care nu imi place la acest model. Am vazut mai demult niste poze cu modelul polonez, din alama, asamblat si parerea mea este ca acela arata mult mai bine decat acesta.

De unde eram un mare fan al modelului, nu am mai vazut nimic care sa imi placa la modelul maghiar... :(
 
http://www.bemo-modellbahn.de/Neuheiten_2011/neuheiten_2011.htm

....mai in josul paginii....

Interesant de vazut cum va fi modelul...e BEMO doar!

PDI
 
PDI a spus:
http://www.bemo-modellbahn.de/Neuheiten_2011/neuheiten_2011.htm

....mai in josul paginii....

Interesant de vazut cum va fi modelul...e BEMO doar!

PDI

'E ce trebuie' dupa cum ar spune un clasic in viata !

Ramane de vazut cu ce pret ies pe piata :fluierat:
 
@Decovilu
cam 160 euroi bucata
http://www.ks-modelleisenbahnen.de/html/bemo.html
 
Vad ca si pe plan international se precipita treaba cu L45H . Nu stiu daca am inteles bine , dar in numarul din Februarie 2011 la pagina 74 va apare ceva legat de L45H si Csehmodel ( ei vindeau modelul complet cu vreo 260 euroi ) .. adica reduc si ei pretul pe la vreo 160 euro ...
Cine va avea MIBA 02/11 va rog sa bage un scan de pe paginile respective

"Zu der Lok gab oder gibt es z.Z. einen Artikel in der MIBA 02/2011 auf Seite 74 beginnend.
Dort wird der Bausatz in allen Einzelheiten und mit Verbesserungen der Verbindung des Oberteils mit dem Unterteil gezeigt, der Autor hat statt der selbstschneidenen Schrauben bei Weinert Muttern und Schrauben geordert, um ungehindert die Lok auseinander- und zusammenzubauen. Der Bausatz soll 160 Euro kosten und ist in Resin gefertigt, den Anstrich mu߸ man selber machen, da߸ würde dir bestimmt entgegen kommen. "
 
160 e kitul de asamblat acasa, nevopsit, nu retin daca e si motorizarea in kit. 260 e la cheie (motorizat) si vopsit (disponibila inclusiv schema de culori de pe la noi). Mai e un thread cu L45H si e acolo si link catre pagina lor.