Kituri Liliput L238100 si L238000

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tfa2003

Well-Known Member
Trenulist
15 Aprilie 2007
398
16
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Am fost curios sa achizitionez kiturile Liliput L238100 si L238000 sa vad cam ce iese. Initial am fost putin timid vazand recomandarile de a fi relativ avansat in ale modelismului pentru a le duce la capat, dar mi-am zis ce-o fi o fi, mai ales ca mi s-au trezit oarece amintiri pe topicul cu machetele de avioane.
Dupa achizitie am cam inteles cam care e problema: Planurile sunt cam criptic desenate, mai ales la masina de burat, mai trebuie putina vopsitorie, daca o vrei ca in poza de pe net (nu ai poza in cutie), dar cantitatea de adeziv necesara nu e chiar de speriat, la kitul de drezinei el fiind necesar pentru accesorii si postamentul macaralei, in rest clipsuri.
Daca ai rabdarea sa pui in evidenta ramele ferestrelor si sa vopsesti farurile chiar poti petrece placut timpul. Decaluri nu sunt, iar inscriptionarea o are doar drezina pe sasiu. In rest poze cu produsele finite.

-Drezina are incarcatura din metal si NEM pocket,
-Ambele kituri au tampoane cu arc :) ;

Sfat pentru masina de burat: cu debavurare si pozitionare ajustata a pieselor scapati de "burta".