Si iata ca ieri am sarbatorit 2 ani de la prima activitate a Ar-rail Club. 2 ani in care am avut atat intalniri de modelism cat si expeditii de fotografiere si documentare. Nu pot decat sa le multumesc tuturor membriilor acestui club, fara de care nu ar fi existat. am ivnatat multe in acesti 2 ani. Ma uit inapoi la pozele facute demult, prin 2006, si imi dau seama ce mult am evoluat cu totii. Sper ca impreuna, am reusit sa aducem un aport(mai mic sau mai mare) modelismului feroviar romanesc, dar si domeniului feroviar in general. Din pacate multe proiecte de ale noastre au ramas doar in stadiul de plan, insa niciodata nu e prea tarziu. Nu cred ca acum doi ani, cineva(chiar si eu), credeam ca vom putea ajunge asa departe. Am inceput de jos, ca toti de altfel, cu o mica excursie intre prieteni la Ghioroc. Probabil ce ne-a legat a fost faptul ca 3 dintre noi eram in aceiasi scoala, clase paralele. Gabi a fost binevoitor si ne-a "donat" atelierul lui pentru a tine intalnirile. Astfel la a 3a intalnire de modelism feroviar, am avut placerea sa ii avem ca invitati fam Coste(060-EA) si mpursu. De atunci am tot crescut incetul cu incetul. Ne-am format relatii cu diverse institutii si persoane din domeniul feroviar(MAV,CFR, dl. Hocevar, etc). Astfel astazi, privim cu incredere spre viitor, planficand viitoarele actiuni(mutarea in noul spatiu dedicat clubului, amenajarea spatiului, participarea la expozitii nationale si internationale, realizarea de expozitie locala, realizarea de module pentru expozitii si a unei diorame a clubului si multe alte planuri de viitor mai mult sau mai putin ambitioase)...dar destul cu palavrageala, sa revenim la subiect si sa va prezint intalnirea aniversara care a avut loc ieri, 14.07.2008...
Prezenta a fost una variata, ca de obicei sosind membrii atat din Arad cat si din Oradea si Timisoara. Eu am ajuns putin mai tarziu, datorita lucrarilor la linia de tramvai a trebuit sa vin pe jos, astfel cand am sosit intalnirea era deja in toi.
Locomotivele se aflau deja in depou, dupa ce au fost rulate...

Mecanic Paul Coste...

Ruland simpatica "nepotica" a lui mpursu, BR64 Roco.
Aloo domnuuuuuuuuu....

Dati-mi si mie o bucata de muschi sa vad cum ar arata pe diorama

Cristi studiind vagoane de mocanita la H0e...

Paul a pus mana pe un vagon de transportat carbune...

Toate acestea fiind aduse de TGV