O alta diorama interesanta:
Copii erau cei mai fascinati:
Locomotivele parca vegheau asupra vizitatorilor:
Diorama modulara maghiara:
Un castel interesant.
Dar ce se intampla in castel
? Paparazzi au prins cu greu o poza:
Machete la scara mare:
si mica
O locomotiva aflata la reparatii:
"Mocanita" era prinsa de vagon cu sarma, "la fel ca la Hocevar" fiind exclamatia lui Cristi.
Gara "fiind" a lui Gabi, nu degeaba e NAGY
Un lac foarte frumos realizat:
O mica locomotiva de manevra
O remiza in vitrina
diverse vitrina:
Si cristi nu s-a lasat pana nu a gasit vascaul pe o harta
Fiind foarte cald(din cate am inteles a fost cea mai calda zi a anului) aproape toti aveau cate un ventilator langa ei...
Un modul cu un oras:
Trenurile de pe acel modul
Dupa ce am facut acest tur al expozitiei, in urma caruia eu deja mi-am facut cumparaturile, capetii une rame de etajate Goerlitz, m-am intors cu radu la zona magazinelor pentru a isi achizitiona si el un vagon de transportat ciment (ca sa nu se intoarca cu mana goala).
am avut palcuta surpriza de a da peste o fanfara care tocmai a inceput sa cante. Atmosfera creata era superba.
Astfel am mai facut o tura, pozand inca cateva exponate interesante, machete realizate de la 0
Inapoi la diorame...
Copilul era fascinat de trenuri...
Si probabil modulul meu preferat din toata expozitia, un viaduct:
O ultima poza,
dupa care am iesit afara, locul unde ne-am inteles sa ne itnalnim, pentru a bea un suc si a amnca ceva. Insa restul trupei nu a ajuns, mergand pe la magazine sa mai faca o tura de shopping, gabi achizitionand 3 vagoane MAV. Radu s-a dus sa ii caute, eu am ramas la coada, sa imi cumpar un hamburger. Cand am terminat hamburgerul au aparut si restul romanilor, care s-au us si ei sa isi ia de mancare si de baut. Dupa ce am terminat am mai intrat inca odata in expozitie, trenul nostru pelcand abia la 6 fara 15.