- 17 Ianuarie 2006
- 5.547
- 16
- WEBSITE
- http://www.trains-addicted.ro
- YAHOO
- bogdannf
intalniri la cluj
<r>Cum a inceput totul la Cluj? asa:<br/>
<QUOTE author="Gabi Todoran - Mar 24.05.2005 -"><s>
<QUOTE author="Florinn - Mar 24.05.2005 -"><s>
<QUOTE author="eporteka - Mar 24.05.2005 -"><s>
<QUOTE author="Weeping Eye - Vin 27.05.2005 -"><s>
<QUOTE author="Gabi Todoran - Vin 27.05.2005 -"><s>
<B><s></s>Asa s-a anuntat prima intalnire intre pasionati la Cluj, ea a avut loc in data de 28 05 2005, pe terasa Etno.<e></e></B><br/>
<br/>
Exista doar o relatare despre aceasta intalnire:<br/>
<QUOTE author="eporteka - Mar 31.05.2005 -"><s>
Absentul evident ca am fost eu <E>
</E>.</r>
<r>Cum a inceput totul la Cluj? asa:<br/>
</e></QUOTE>Gabi Todoran - Mar 24.05.2005 - a spus:</s>As vrea sa propun si eu o intilnire la Cluj intre pasionati. <br/>
Ce ziceti? Am vazut aici ca sunt mai multi membri din oras. <br/>
Astept propuneri de locuri si data. <br/>
Propunerea e adresata si celor din alte orase care eventual vor sa vina. <br/>
Curaj fratzilor, macar atita trebuie sa putem face.<e>
<QUOTE author="Florinn - Mar 24.05.2005 -"><s>
</e></QUOTE> <br/>Florinn - Mar 24.05.2005 - a spus:</s>Nu sunt din cluj, sunt student la cluj, dar sunt pentru<e>
<QUOTE author="eporteka - Mar 24.05.2005 -"><s>
</e></QUOTE>eporteka - Mar 24.05.2005 - a spus:</s>OK <br/>
<br/>
Ne vedem cand vrei<e>
</e></QUOTE>Gabi Todoran - Mar 24.05.2005 - a spus:</s>Ma gindeam la o intilnire, la o bere sau ce o fi, pe terasa din curtea Muzeului Etnografic (Memorandumului, nu stiu acuma nr.), la ora 18, joia. <br/>
Ziua poate fi schimbata, si locul, nimic nu-i batut in cuie.Poate e mai bine in weekend, poate nu. Ce zicetzi?<e>
<QUOTE author="Weeping Eye - Vin 27.05.2005 -"><s>
</e></QUOTE>Weeping Eye - Vin 27.05.2005 - a spus:</s>Ma bucur ca vad astfel de discutii. In sfirsit incepe sa se intrevada ceva, incepem sa ne putem numara.<e>
<QUOTE author="Gabi Todoran - Vin 27.05.2005 -"><s>
</e></QUOTE>Gabi Todoran - Vin 27.05.2005 - a spus:</s>Trebuie inceput cu ceva, nu ne putem limita doar la forum. <br/>
Mai inainte am vazut un anunt, la rubrica stiri, despre mocanitza Abrud -Cimpeni. Anul trecut am nimerit-o cind a circulat si desi traseul a fost limitat la Abrud-Rosia Montana eu zic ca a meritat. Atunci, din pacate, nu a fost decit putina lume, localnicii mai sunt destul de obisnuiti cu mocanitza, nu-i asa mult timp de cind nu mai circula. <br/>
Nu cred ca voi putea merge si acuma dar mi-ar place sa participe si fanii, efortul de a pune in circulatie un tren nu e deloc neglijabil, cred ca cea mai buna sustinere e participarea. Tot respectul pentru cei de la CFI Brad. Daca s-ar implica si SFT, si trenul ar putea circula pina la Turda...ar fi prea frumos. Traseul ar merita tot efortul pentru ca e intr-adevar superb chiar si la un drum cu masina<e>
<B><s></s>Asa s-a anuntat prima intalnire intre pasionati la Cluj, ea a avut loc in data de 28 05 2005, pe terasa Etno.<e></e></B><br/>
<br/>
Exista doar o relatare despre aceasta intalnire:<br/>
<QUOTE author="eporteka - Mar 31.05.2005 -"><s>
</e></QUOTE>eporteka - Mar 31.05.2005 - a spus:</s>Din 3 am ajuns doar 2. Dar tot e ceva. <br/>
Ne putem revedea Joi la aceeasi ora in acelasi local. <br/>
<br/>
Eusebiu Porteka<e>
Absentul evident ca am fost eu <E>