Intalniri ale pasionatilor la Cluj-Napoca

gid

Well-Known Member
Trenulist
Salutare tuturor pasionatilor de trenuri si trenulete din Cluj-Napoca, din imprejurimi si nu numai.

Pe modelul colegilor nostri din tara, ma intrebam daca putem sa (re)vitalizam si noi schimburile de informatii, pe parte de modele la scara sau material rulant real, prin intalniri periodice (de ce nu) la Cluj-Napoca. Locatia este absolut aleasa de comun acord (pub-uri, terase, functie de vreme/anotimpuri, etc... :)) - vad ca are trecere.

Astfel ca initiez o propunere de intilniri unde sunt bine veniti absolut toti pasionatii, cu orice nivel de cunostinte (incepand de jos ca si mine), persoana fizica sau juridica, cu sau fara colectii personale.

Ca sa fac o gluma: eu pot sa aduc 1 metru cub de vagoane CFR si vreo 2 Gb de poze :) - e drept ca majoritatea deja sunt expuse pe site :)

In caz ca sunt interesati, dati doar un semn ... :)
 

gid

Well-Known Member
Trenulist
Pai sunt bine venite orice propuneri de locatie. Banuiesc ca undeva unde se poate bea o cafea si/sau o "licoare" cu sau fara multe % in alcohol si cu voie la tutun pentru amatori :)
Un exemplu: poate fi chiar la Fabrica de BR Ursus, dar lista e deschisa.

Data? Saptamana asta e cam din scurt, dar nimic nu e exclus. Participanti sa fie. Eu saptamana viitoare sunt de serviciu la serviciu si nu pot nici macar in weekend, dar daca sunt doritori destui se poate aranja si saptamana viitoare, fara mine. Daca nu, reluam subiectul in 2015.

Pana acum parem a fi 3! Suficienti pentru a supune ceva la vot fara sa iasa egalitate :)
 

rooovidiu

Active Member
11 Noiembrie 2008
190
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Pă’i voi urmă’ri şi eu s㒠vă’d când se pune data, poate nimeresc s㒠fiu şi eu liber. Chiar dac㒠eu num㒠pricep aşa bine la locomotive ca şi voi. Doar c㒠îmi plac mult şi mi-ar place s㒠mai aud pe cineva ca şi mine !
 

gid

Well-Known Member
Trenulist
Salutare,
Nici eu nu reusesc pe vineri. Pentru mine atunci va ramane doar dupa Anul Nou.

Dar oricum, in principiu locatia e OK, iar eu la ora aia vin direct de la servici :)
rooovidiu a spus:
... Chiar dac㒠eu num㒠pricep aşa bine la locomotive ca şi voi. Doar c㒠îmi plac mult şi mi-ar place s㒠mai aud pe cineva ca şi mine !...
Nu te stresa, eu stiu si mai putine despre loco si vagoane... :)
 

Gyuri

Active Member
Trenulist
14 Septembrie 2010
129
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Salut,

Va urmaresc si eu. Poate reusesc sa fiu prezent la urmatoarea intilnire planificata.

Gyuri
 

gid

Well-Known Member
Trenulist
Hi all !

Personal ma bucura interesul aratat de mai multe persoane pentru (re)vitalizarea intalnirilor pe domeniul modelistic, si nu numai, la Cluj, persoane ca "je", Interesantul, Ovidiu, Gabriel, Raduta, Gyuri, Sandy...

Dar, ramane pe 2015. E cel mai bine in acest moment.
Chiar daca locatia lui Sandy e perfecta la prima vedere (CAP- ul !!! orice ar insemna el...,) nu vrem sa invadam chiar asa spatiul omului.... poate un restaurant/bar ar fi mai propice pentru o prima intalnire 2015.

Eu propun ca subiect:
- scara: H0:
- trei loco: AF Delfin, AF Mihai Eminescu, AF Marfa.
- problema: diferenta la decoder, diferenta la viteza maxima de rulare intre aceleasi loco CFR AF, cu acelasi decoder si acelasi motor....

- rezolvare: poate 2015 :) - Gyuri... ?
 

Gyuri

Active Member
Trenulist
14 Septembrie 2010
129
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Eu ma intorc in oras dupa data de 2 Februarie, si eu as prefera dupa data de 7, ca si Sandy.
 

gid

Well-Known Member
Trenulist
Eu pana in 8 feb pot in teorie in orice zi, dar apoi intru din 9 in "saptamana patimilor" cand sunt de serviciu la serviciu un fel de 24x7 :)

PS
Cu aceasta ocazie reamintesc sa-si exprime dorinta de participare toti doritorii, nu numai cei mentionati de fostul coleg, fellipe, prin "grupul de la cluj" :) - pesede-ul nu e implicat aici ... :)