- 25 August 2007
- 3.721
- 684
- YOUTUBE
- mpursu
Acum mulţi ani am achiziţionat o placă de sunet Gravis Ultrasound, care s-a livrat împreună cu un set de drivere şi programe, printre care se găseşte programul CakeWalk Express 3.01, un foarte bun editor MIDI. La ora actuală placa respectivă de sunet nu mai există demuuuult, dar programele respective mi-au rămas. Computerul meu a trecut prin multiple operaţii de reinstalare Windows, reparaţii şi îmbunătăţiri, dar Cakewalk Express 3.01 a funcţionat totdeauna perfect, până în ziua în care am trecut pe Windows 7 pe 64 biţi. De atunci, programul respectiv nu se mai lasă instalat sub nicio formă
Cunoaşteţi voi un înlocuitor gratuit pentru acest program, care să funcţioneze corect sub noul sistem de operare şi să îmi ofere cam aceleaşi facilităţi? Am încercat diverse MIDI-editoare gratuite, dar nu puteam edita fişierele mele deja existente fiindcă aceste programe făceau diverse mutre, ba nu-mi recunoşteau fişierele, ba nu corespundeau instrumentele MIDI, ba nu-mi dădeau voie să umblu la note, ba-i albă, ba-i neagră etc.

Cunoaşteţi voi un înlocuitor gratuit pentru acest program, care să funcţioneze corect sub noul sistem de operare şi să îmi ofere cam aceleaşi facilităţi? Am încercat diverse MIDI-editoare gratuite, dar nu puteam edita fişierele mele deja existente fiindcă aceste programe făceau diverse mutre, ba nu-mi recunoşteau fişierele, ba nu corespundeau instrumentele MIDI, ba nu-mi dădeau voie să umblu la note, ba-i albă, ba-i neagră etc.