Inlocuitor pentru Cakewalk Express

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.677
644
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Acum mulţi ani am achiziţionat o plac㒠de sunet Gravis Ultrasound, care s-a livrat împreun㒠cu un set de drivere şi programe, printre care se gă’seşte programul CakeWalk Express 3.01, un foarte bun editor MIDI. La ora actual㒠placa respectiv㒠de sunet nu mai exist㒠demuuuult, dar programele respective mi-au ră’mas. Computerul meu a trecut prin multiple operaţii de reinstalare Windows, reparaţii şi îmbună’tă’ţiri, dar Cakewalk Express 3.01 a funcţionat totdeauna perfect, pân㒠în ziua în care am trecut pe Windows 7 pe 64 biţi. De atunci, programul respectiv nu se mai las㒠instalat sub nicio formă’
2.gif

Cunoaşteţi voi un înlocuitor gratuit pentru acest program, care s㒠funcţioneze corect sub noul sistem de operare şi s㒠îmi ofere cam aceleaşi facilită’ţi? Am încercat diverse MIDI-editoare gratuite, dar nu puteam edita fişierele mele deja existente fiindc㒠aceste programe fă’ceau diverse mutre, ba nu-mi recunoşteau fişierele, ba nu corespundeau instrumentele MIDI, ba nu-mi dă’deau voie s㒠umblu la note, ba-i albă’, ba-i neagr㒠etc.
 
Revin-o la un Uindă’uz mai normal...
Renunţ㒠la avioanele de 7, 8, Vista und alte nebunii ale lui nea Gates und Blammer
 
mpursu... Cakewalk is dead long time ago (adeca scroafa este moarta-n cotet si facuta deja salam).

Foloseste SONAR... ultima varianta era 2.0 cand m-am lasat de compus muzica, cred ca a ajuns la niste numere mari.

Cauta varianta pe 64 de biti sau emuleaza cei 64 in 32... dar nu cred ca merge
 
O alta varianta e sa-ti instalezi XP Mode sub Windows 7. XP mode este o masina virtuala cu Win XP data gratuit tuturora care are au Windows 7 sau 8 instalat, si folosesc aplicatii care nu pot rula sub cele 2 versiuni.