Info Informatii administrative.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Am deschis acest subiect pentru a informa membrii acestui forum in legatura cu schimbarile majore care apar pe forum.

Speram ca in acest fel sa nu creem confuzii, aici se va anunta cand s-au facut modificari asupra forumului, nu este un subiect de discutii ci unul de informare, eventuale nelamuriri le putem discuta prin pm, dar si aici va rog sa nu exageram, ci doar daca considerati ca e foarte important.

Multumesc.
 
Ca si prim anunt,

zilele acestea se face curatenie pe forum, nu e bine sa avem 3 rubrici cu bine ati venit, e suficient una, si asa mai departe, vrem sa economisim spatiu pentru subiectele utile.

Din cauza ca forumul nu ofera posibilitatea de mutare a mesajelor dintr-un subiect in altul, unele mesaje vor fi sterse, altele puse cu quote.

Se lucreaza la implementarea optiunii de mutat mesaje.

Nu va speriati, vor disparea doar mesaje de genul "salut ce mai faci".

De asemenea curatenie care va avea loc pe forum e posibil sa se vada in numarul de mesaje ale unora, va spun doar ca sa nu se sperie cineva ca i se sterg mesaje, se face curatenie, nu se sterge nici un mesaj important!

multumesc de intelegeri.
 
Dupa cum se vede, sunt moderator la toate rubricile,

va rog sa nu mai trageti concluzii gresite, se lucreaza de zor la configurarea forumului, imbunatatire, eliminare erori, la strucutra forumului.

Nu vreau sa par autoritar sau D-zeu, ci trebuie sa fiu moderator peste tot cel putin o vreme pana se termina munca la forum, lucru valabil si pentru Ionut.

Lista cu moderatorii acestui forum va fi publicata curand si va contine oameni din toate zonele tarii.

voi reveni.
 
Dupa cum ati observat, apar rubrici noi, totul va fi mult mai structurat, subiectele urmeaza sa fie mutate, forumul fiind in lucru, ceea ce se vede nu este structura finala a rubricilor.

Pt moderatori veste buna, acum putem muta mesajele fara quote! (optiunea va functiona din seara aceasta)
 
Am restructurat complet categoria "Administrare Forum, Site"

Ce modificari s-au facut:

- s-a redus numarul de rubrici de la 8 la 4, rubrica "Imagini galerie" va fi si ea redistribuita la celelate rubrici noi ce se creeza pe forum.
- am scos rubrica cu "Sarbatori fericite", o punem inapoi cand vin Sarbatorile ;)
- Propunerile pentru categorii de interes s-au mutat unele la "Anunturi si propuneri legate de forum", unele la "Farmacia lui Rally", altele mai marunte in alta parte.
- "Cum am putea posta poze" a fost mutat la rubrica "Bine ati venit" !
- anuntul despre legatura dintre www.jucarii.com.ro si www.trenet.ro a fost mutat la "Farmacia lui rally", acelasi lucru s-a intamplat si cu anuntul legat de reducerile de care beneficiaza membrii de pe forum.

Ce e nou?

- la rubrica "Citeste aici inainte sa scrii pe forum" vor aparea regulamentul care trebuie respectat pe acest forum, plus alte recomandari din partea moderatorilor
- la rubrica "Anunturi si propuneri legate de forum", adica aici, veti putea sa veniti cu propuneri de infintare a unor rubrici noi, tot aici apar noutatile si anunturile legate de forum.
- la rubrica "Bine ati venit" s-a facut curatenie, tot acolo vom pune niste mici tutoriale despre cum se utilizeaza forumul, de exemplu, chiar sunt useri care nu stiu cum sa isi editeze profilul si nu o spun ca si cum ar fi o rusine.

cam atat deocamdata, sper sa va obisnuiti usor cu noua structura.
voi reveni.
 
In mare parte s-a definitivat noua structura a forumului,

bineinteles ca poate suporta multe imbunatatiri, aceasta este doar prima reorganizare a informatiei de pe forum.

Din cauza ca informatiile de la vechea categorie "Discutii generale" nu au fost organizate inca, pagina principala a forumului este foarte lunga, ea va reveni la dimensiunea initiala dupa terminarea procesului de reorganizare a rubricilor.
 
Salutare.

Foarte curand rubrica "despre machete" va fi restructurata, ea va fi impartita in mai multe rubrici, cele de baza fiind :

- Prezentari diorame - aici vor fi subiectele de prezentari de diorame construite de useri acestui forum si nu numai

- Prezentari modele - aici vor fi prezentari individuale de material rulant, exemplu un subiect " BR218 Roco" sau "BR01" unde se prezinta br 01 de la mai multi producatori, etc., sau de exemplu un subiect in care se analizeaza si se intoarce pe toate fetele un anumit model de catre posesor

- Prezentari colectii personale - aici vor fi subiecte scrise de cei care vor sa isi prezinte colectia de modele (am vazut pe forum asemenea subiecte) dar nu au inca o diorama, sau au o diorama dar vor pur si simplu sa isi prezinte colectia personala de trenulete.

Daca e cazul vom face si alte rubrici atunci cand este nevoie.

Pe perioada mutarii subiectelor deja existente, ele se vor gasi si la locatia veche si la locatia noua, astfel veti avea timp sa va familiarizati cu noua locatie.

De asemenea rubrica "Trenulete 1:1" a prins alta forma, si aici se vor opera mutari de subiecte in rubricile nou create.
 
Salut

Rubrica "Trenulete Analog - Digital" a fost restructurata, subiectele mutate la noile locatii si inchisa postarii de mesaje.

Mai ramane pentru vizualizare pana maine seara cand va disparea complet.

Subiectele se gasesc in cadrul celor 2 rubrici noi create:
-Totul despre controlul digital (contine subiecte de informare)
-Digital (in cadrul categoriei atelier, aici se regasesc subiectele cu lucrari in domeniul digital)

Urmeaza restructurarea rubricii "Despre machete", aici ii multumesc lui LDH pentru efortul depus in curatarea si structurarea subiectelor.

ciao.
 
Rubrica Reparatii , depanari , sfaturi utile a fost inchisa, subiectele utile au fost mutate la rubricile corespunzatoare.

Rubrica Revista trenuri mari si mici a fost mutata la discutii generale despre cai ferate

Rubrica Cum fotografiem machetele a fost mutata la Informatii utile, sfaturi practice, pentru incepatori

Sondajele au fost mutate la discutii diverse (discutii pe marginea liniei :) )

Rubrica Modele Feroviare 1:1 a fost restructurata.

Rubrica Sectiune machete statice (idei, planuri, link-uri, imagini) a fost restructurata, subiectele utile au fost mutate la sectiunile rubricii "Atelier"
 
Salut.

incepand de aseara membri forumului care posteaza poze gazduite pe www.photobucket.com au un avantaj, codul necesar pentru generarea linkurilor in miniatura la postatul pozelor se genereaza automat, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi formula normala de pus poze:iar codul se genereaza automat.


Daca apar probleme de functionalitate va rog sa imi spuneti.

ciao.
 
Rubricile "Intrebari generale ..." si "Link-uri utile" au fost restructurate si in mai multe subiecte, fiecare a fost mutat la locul cel mai potrivit.

Cele 2 rubrici au fost sterse de pe prima pagina a forumului pentru a face loc altor rubrici.

Dupa caz, la mai multe rubrici au aparut subiecte "link-uri utile", ramane asa deocamdata sa vedem daca are utilitate schimbarea.
 
Rubricile "FAQ - mai ales incepatori", "Anunturi : intalniri sau expozitii" si "automatizari" din vechea structura a forumului au fost restructurate, impartite la noile rubrici.

Urmeaza sa fie restructurata si rubrica "Imagini Galerie", temporar ea a fost mutata la "Discutii diverse"