Imbunatatiri BR56.20-30 Fleischmann

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

PDI

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2016
896
2
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Acum cateva zile facui rost de un BR56.20-30 DRG (evident!), locomotiva cu care de mult doream sa inlocuiesc 56-le Gützold, un DDR-ism destul de reusit de altfel.
Ca orice Flm ce se respecta, si acest model avea niste simulacre de furtune de frana si de cupla cu surub.Am scapat urgent de "originale", inlocuindu-le cu niscai piese din nenumaratele mele sertare. Pentru traversa frontala a locomotivei am folosit furtune din productia ROCO. Le-am preferat celor Liliput, deoarece sunt mai "impinse" in fata, permitand miscarea libera a aruncatoarelor de pietre solidare cu biselul alegatoarei.La tender, am putut utiliza furtune Liliput, aspectul fiind astfel mult mai realist (suportul de agatare al furtunului vine montat sub traversa).Cuplele cu surub sunt Liliput, care le face mai "stranse" fata de ROCO sau altii.

Acum cele doua masini mai stau inca fata in fata...Pentru inceput, ajunge. Masina, vanduta drept "FATA MARE TINUTA IN VITRINA" era destul de obosita, bandajele de la roti dovedeau o indelunga utilizare, ceva pocnituri pe marginea bazinului de apa al tenderului, lipsa inelele cu care se termina barele de mana... i-o fi cerut vechiul "logodnic" "fetei mari" inelul inapoi la despartire! :D

Asta cu inelele nu'i bai, ca am mai facut destule......ca sa dau exemplu numai acest 3T16,5.
Una peste alta, pretul a fost convenabil pentru un SH, si parca cu mai mult drag bagi pila intr-una obosita decat intr-una neiceputa! :wink:

Asa ca stau cu ochiu' pe ea, sa vad ce mai pot sa-i modific (o idee ar fi sa-i pun inmatricularea pentru 56 DRG (cu detoate.....) de la Gassner, ca tot le am!
Va tin la curent!

PDI