Imbunatatire BR 290 Roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

grandpagscout

Well-Known Member
Trenulist
6 Septembrie 2016
363
0
Arad
YAHOO
grandpacscout
LOCATION
Arad
Salut !

In contextul in care am avut putin timp liber, m-am hotarat sa ma pun la lucru. Am hotarat sa aduc cateva mici imbunatatiri locomtivei BR 290 Playtime produsa de Roco. Si m-am apucat la lucru:Primul lucru am inceput sa construiesc balustradele care lipseau in capetii locomotivei. Am folosit ace cu gamalie pe care le-am taiat cu clestele si ascutit sa intre mai bine in locase.Apoi am inceput vopsirile. Primul lucru vizat... balustrazile existente si suportii pentru farurile stop si pozitie.Cu partea ascutita au unei TPF am vopsit farurile in rosu si alb, balustradele usii de la cabina, care desi sunt doar basoreliefuri nu erau vopsite in culoarea originala.Dupa uscare am desfcaut boghiele is am vopsit bandajele rotilor cu alb, balustradele cu rosu si cele din interior cu negru.
dupa imbunatatire locomotiva arata asa:

Toate cele bune!
Gabi
 
Salut!

So luam cu inceputu:


Spune-mi Gabi ca asa ma cheama :p

Treaba e ca locomotiva a fost murdarita mai de demult si dupa cum se veda tot ce am lucrat ieri e cam stralucitor. Am hotart sa las vopseaua sa se usuce mai bine si apoi vine imbatranitul pe toata treaba odata.