- 25 August 2007
- 3.679
- 646
- YOUTUBE
- mpursu
Pentru a da o mana de ajutor noii noastre colege Ana, incerc sa aduc aici dialogul respectiv.
ana a spus:Buna ziua,
Am o rugaminte.Vreau sa fac cadou un trenulet electric dar nu foarte scump.Tot ce am vazut este de la 250 ron in sus.Am intrat pe site-urile producatorilor si nu pot vedea preturi.Gasesc mai ieftin acolo sau ma puteti indruma?Va rog?
Va multumesc.
Cu stima,
Ana
macleod a spus:Sincer la 250 de ron nu stiu daca gasesti ceva de banii astia, si sa mai fie si pe stoc. Cele mai ieftine trenulete electrice ar fi cele de la mehano, dar sunt cam de la 3.5 milioane in sus (mai sunt site-uri intr-adevar care ofera sub, dar daca te uiti mai bine toate produsele NU sunt in stoc, deci degeaba). Astea cam sunt pentru copii ce-i drept, desi se tin destul de bine, pentru banii respectivi.
Piko analogic incepe pe la cca 4.2 milioane la oferta, si in mod normal sunt pe undeva pe la 5 milioane si ceva, in functie de model. Digital minim 7-8 milioane.
Bine ca poti sa iei de ala pentru copii mici de tot, sub un milion, dar alea sunt de rasul curcilor (cel putin pentru noi, impatimitii). Am mai vazut niste seturi cu baterii pe la cca 1.2-1.3 milioane prin benzinariile mol, cu sina de plastic care poate ar merge pentru copii destul de mici si mai ales nepretentiosi (si care il strica).