ICE 3

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gicu

Well-Known Member
22 Aprilie 2008
297
1
Tg-Jiu
hobby-trenulete.blogspot.com
WEBSITE
http://hobby-trenulete.blogspot.com/
YAHOO
cornea.gigi
LOCATION
Tg-Jiu
in 1999 cind a aparut pt. prima data acest tip de automotor performant care facea legatura intre Berlin si Hamburg nemtii au fost foarte multumiti de el pt. ca le asigurau deplasarea rapida la locul de munca in conditii foarte placute . in componenta garniturii sint vagoane de clasa 1 si 2 plus un vagon bistro- bar care le asigura o calatorie cit mai placuta .
citeva date tehnice :
viteza 330 km/ora, atinge viteza de 100km/ora in 50 sec., este fabricat cu 16 tipuri de motoare SIEMENS,
la scara TT acest model arata astfel;modelul este achizitionat de la Leipzig dintr-o deplasare in Germania unde intentionez sa ajung si in peroada 3-5 oct. unde are loc tirgul celor mai mari producatori de material rulant la scara din Europa.
Acest model are 122mm lungime se comporta ff bine pe sinele de profil I, dar ii trebuie raza mare de inscriere in curbe.Capetele au in componenta pupitrul de comanda si vag. de clasa. mai are in componenta un vagon bistro-bar care este si actionarea ,care are un motor care actioneaza rotile printr-un cardan,vagon de clasa 1-2, este inscriptionat DB AG culoare alba cu dungi rosii, are lumini interioare alb galbui si lumini alb-rosii la capete care se aprind in functie de directia de mers.este un model care arata bine , are aproximativ toate detaliile, dar calitatea plasticului cam sta in dubii,sa nu fie ceva chinezarii.
trenul are viteza mare , se inscrie in curbe bine dar pe sine flexibile care asigura o raza mai mare.
O sa revin cu detalii aspra produsului cit si a actionarii.
 
ICE 3 la TT face parte din gama Hobby. Ce-i drept, un Hobby care arata bine. Probabil Piko a pus accent pe latura comerciala cand a realizat aceasta piesa, dupa rasunatorul succes al locomotivei Taurus si al variantei ieftine de Hercules (vezi Kuehn!).

Nu are pregatire digitala.
 
Gicu, sa-ti stapanesti sanatos noua achizitie, e frumoasa! Nu-ti fa probleme, in ziua de azi cam toate modelele sunt produse in China, asa ca nu prea ai de ales!

E un model cu un bun raport calitate/pret: preturile de productie au putut sa fie mai mici datorita formei aerodinamice si lipsei detaliilor vizibile. Este evident mai greu si mai costisitor sa produci o locomotiva cu aburi, unde sunt sute de detalii vizibile, decat o caroserie aerodinamica...
 
multumesc pt. urari djflavio si victorian ,
este o piesa din gama hobby produs de PIKO


aici se vede cum se face cuplarea lor prin mufe cu 5 pinimai jos capetele , la cel din dreapta se vede si mecanicul relaxat la comandasi vagoanele cel cu pantograf si cel bistro-bar unde este si actionarea trenului
ma asteptam ca cel cu pantograf sa aiba actionarea dar nu este decit un simplu vagon de clasa cu pantograful de forma.o sa revin data viitoare cu poze ale boghiurilor si a actionarii lui.