Iarna grea omatu-i mare,la Braila in 2014

Pantiru

Well-Known Member
15 Aprilie 2011
396
1
Braila
LOCATION
Braila
Asta este iarna la Braila]
th_20140127_051156_zps22c9dd47.jpg
]
th_20140127_050153_zpsb0ed0acf.jpg
]
th_20140127_042855_zps9d22cadd.jpg
]
th_20140127_042825_zps3fe41af1.jpg
]
th_20140126_162425_zpsc133c194.jpg
g[/IMG][/URL]
]
th_P1-000-003_zpsb37a2dcf.jpg

si o alta poza cu o iarna mult mai grea din 1954:
th_674f58c6-aabe-4c31-8ac5-badd880bc219_ratb_zps4a3148b2.jpg
 

Dr2005

Well-Known Member
Trenulist
4 Mai 2008
1.369
1
Bucuresti, Sect.6, Drumul Taberei
www.transportromania.trei.ro
WEBSITE
http://www.transportromania.trei.ro
YAHOO
ro_dr2007
LOCATION
Bucuresti, Sect.6, Drumul Taberei
Aoleu, mai circul㒠înc㒠plugurile alea supra-lungite :))

Sunt vagoane 1VU pe 2 osii, cu controller EP cu 12 contacte. Sau, cel puţin, aşa erau. Acum au şasiul lungit, boghiuri şi controller de Timiş 2. Cum totul e fă’cut în regim de manufactură’, P1 este - sau era acum câţiva ani, cam cocoşat în spate.
 

Pantiru

Well-Known Member
15 Aprilie 2011
396
1
Braila
LOCATION
Braila
Da,mai circula,dar lipsa pieselor de schimb isi face simtita prezenta,au luat si adaptat piese de la alte vagoane sa le poata tine functionale,asa cum sunt ele struto-camile isi fac totusi cu brio treaba si asta priceperii mesterilor din cele doua depouri,adaptarile sunt cea mai buna metoda de a tine in viata aceste utilaje care ar trebui sa se odihneasca intr-un muzeu al tramvaielor,lipsa fondurilor pentru achizitii noi duce la astfel de vagoane hibrid si nu, numai.
 

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
588
2
"Pantiru"......din pă’cate cele 7 (şapte) poze mici, nu se deschid, nici una......numai video-clipul de 30 de secunde poate rula.......să’geata indicatoare de pe ecran, nu se transform㒠în acea "palmă’" pentru clic......
Toate cele bune !
 

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
86
-
Candva prin Februarie, 2008, administratia forumului (Florin) a modificat software-ul care sta la baza acestui forum si a facut postarea de fotografii extrem de simpla.

Din pacate cu toate insistentele noastre, nimeni nu vrea sa citeasca acele instructiuni si de aici, toate problemele cu postarea fotografiilor.

Mai jos, il citez pe Florin:
membri forumului care posteaza poze gazduite pe www.photobucket.com au un avantaj, codul necesar pentru generarea linkurilor in miniatura la postatul pozelor se genereaza automat, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi formula normala de pus poze:iar codul se genereaza automat.

Pentru a obtine acel "link_poza_photo-bucket" este suficient a se copia in clipboard (CTRL+C) link-ul din campul "Direct" de pe Photobucket.
 

Pantiru

Well-Known Member
15 Aprilie 2011
396
1
Braila
LOCATION
Braila
Multumesc Mircea pentru ajutorul acordat,dar mai bine nu le mai puneam,vad ca a generat o intreaga polemica in jurul felului cum am reusit sa le postez,pe viitor promit sa nu mai pun nicio poza sa nu mai deranjez cu greselile mele,unii sunt mai sclipitori cu mintea,altii mai saracuti,ma refer la mine,incercam sa invatam,dar pricepem mai greu,problema este ca nu au rabdare cu noi,am vizualizat acele indicatii ale tale si ale lui Florinn,dar atat am priceput deocamdata,asta este,imi pare rau de deranj si imi cer scuze,fara ranchiuna.
 

cosmin78

Well-Known Member
Trenulist
28 Aprilie 2007
6.101
553
Porto/Craiova
YAHOO
cosminn78
LOCATION
Porto/Craiova
Asta-i buna! :p

Ca sunt puse aiurea pozele , e mai putin grav, se gaseste cineva sa ajute.

Faza proasta este ca, dupa preluarea gazdei de poze de catre indieni (gresesc?), adresa miniaturii generate de forum contine si sirul acela in plus de caractere in fata imaginii in minatura. De regula se sterge surplusul si ramane poza in miniatura. Unii se descurca , altii nu, in functie de experienta personala , insa asta nu-i motiv de suparare. :D
 

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
86
-
As vrea sa adaug ca pana acum am editat zeci de mesaje si de foarte putine ori am atentionat utilzatorii.

Pantiru, nu cred ca se pune problema ca uni "sunt mai sclipitori cu mintea" decat altii. Este nevoie doar de putina atentie. Cu totii dorim ca forumul, pe langa factorul educational, sa fie si usor de urmarit si citit, fara a face scroll orizontal sau a fi in imposibilitatea de a deschide pozele la o dimensiune decenta.

Poate nu ai observat dar este foarte obositor si sunt utilizatori (printre care ma numar si eu) care renunta la a mai citi un mesaj pentru ca nu poate fi vizualizat in conditii optime.

In cazul in care nu este clar de unde se copiaza acel link miniatura, am incercat in imaginea de mai jos sa fac cat se poate de clar campul respectiv (urmareste sageata neagra):Inca o data, codul HTML pentru inserarea imaginilor (click pe cod pentru marire):Mult succes!
 

dimitrov

Well-Known Member
Trenulist
26 August 2007
588
2
Stimate coleg "Pantiru".........nimeni nu se naşte "învă’ţat".....motiv pentru care nu trebuie s㒠te superi "ca vă’carul pe sat" (cum spune o veche vorb㒠românească’)...... Faptul c㒠din opt imagini, şapte nu s-au deschis şi la modul cum au fost încă’rcate nu se vor deschide "never", nu va mai produce o alt㒠gaur㒠în stratul de ozon !!!
Cu ceva vreme în urmă’, când am început s㒠"încarc" poze pe forum şi eu m-am lovit (pentru c㒠nu sunt specialist în I.T.), dar bine de tot, de "gaselniţa" postă’rii pozelor.....lucru pentru care chiar am pus mâna pe telefon, sunându-l şi pe "Gam 3" pentru ajutor, fiindc㒠nu-mi ieşea pasienţa nicicum. Am mai avut vreo dou㒠conferinţe şi cu "mpursu" şi pân㒠la urm㒠i-am dat de capă’t problemei cu postarea pozelor.
Deşi sunt momente când "Photobucket"-ul merge la limita decenţei sau a atacului cerebral, are totuşi o utilizare uşoar㒠şi necomplicată’.
Pentru a fi sigur de încă’rcarea pozelor, dup㒠fiecare poz㒠încă’rcată’, poţi utiliza butonul "PREVIZUALIZEAZĂ" de pe forum şi ai să’-ţi vezi poza în formatul dat de tine din "Photobucket", aşa cum va apă’rea final pe pagina de forum......
Åži ca s㒠te convingi, c㒠poza se deschide, poţi da singur clic pe ea.....dac㒠nu se deschide în poz㒠mare, ai o problem㒠cu formula de încă’rcare ; nu trebuie decât s㒠o ştergi şi s-o reîncarci (rescrii pe forum) din nou. Eu tot timpul fac verificarea asta cu previzualizare şi rar am mai avut "rateuri".
Trebuie doar s㒠fi convins c㒠vrei s㒠postezi pozele sau....nu....şi s㒠le ţi numai pentru tine!
Pentru c㒠suntem, pân㒠la urm㒠şi din pă’cate, o "gaşcă’" destul de restrânsă’, din mult-puţinul de informaţie pe care-l deţinem, îl împă’rt㒺im şi celorlaţi de aici....dac㒠ceva nu merge bine...cerem "HELP" când tehnica ne pune beţe-n roate şi o rezolvă’m.... De multe ori îmi vine şi mie s㒠m㒠urc pe tavan, când forumul merge "bine" sau "Photobucket"-ul este şi el "admirabil"...... în rest, hai s㒠ne bucură’m c㒠putem "citi" informaţiile date aici de colegii de forum şi c㒠suntem împreun㒠!!!
Cu să’nă’tate şi las㒠supă’rarea deoparte..... M㒠repet...degeaba pui poze dac㒠nu se "deschid". Nu se deschid, cerem ajutor şi totul se rezolvă’!!!
PP.SS. Dau editare, fiindc㒠pân㒠am reuşit să’-mi expun punctul de vedere a apă’rut postarea lui "felippe"..... Curaj şi "TOT îNINTE", ca pe vremea pionierilor... :D :D :D..... Aaaaa, uitam un amă’nunt, când pui să’geata "mouse"-ului pe poz㒠şi acesta nu se transform㒠în acea "palm㒠cu deget întins", poza nu se va deschide!!