Help Decaluri HO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Cristian-horea

Active Member
21 Octombrie 2010
145
0
Timisoara/Teius
trains-in-miniature.blogspot.com
WEBSITE
http://trains-in-miniature.blogspot.com/
LOCATION
Timisoara/Teius
Am creat acest subiect in speranta ca voi primi ajutor de la utilizatorii forumului.
Ajutorul de care am nevoie consta in obtinerea, procurarea, realizarea de decaluri la HO.
Decalurile de care an nevoie sunt in special cele de la CFR Carlatori, si cele de la CFR Marfa.
Doresc sa achizitionez aceste decaluri, de unde le voi putea gasi/cumpara.
Doresc sa imi dati niste sfaturi , ca sa stiu de unde pot sa procur aceste decaluri,chiar daca ele nu se gasesc in magazine de specialitate, sau sunt fabricate de unul sau mai mutlti din utilizatorii forumului, de aceea ii rog pe acestia sa ma ajute in aceasta 'Chestiune arzatoare la ordinea zilei'.
 
Sa ma scuze colistasul ca-i poluez topicul, dar intrebarea mea se include perfect in titlul destul de general al topic-ului.
Am o gama destul de mare de masinute kibri de pornit la drum, daca la taiat, pilit si lipit doar experienta imi lipseste cu desavarsire, ca in rest stiu ce trebuie facut, in schimb la categoria decaluri nici macar in teorie nu mi-e deloc clar ce si cum.
Deci intrebarea este: cum ajung decalurile de pe foaia de plastic transparent sa fie 'lipite' pe masinutele respective.
Vorbim de decaluri standard, cele incluse in pachet. Daca mai trebuie sa dau niste lamuriri, ma uit si zic, dar momentan mai multe detalii nici nu stiu ce sa dau.
 
Sal
In cazul tau cred ca sunt decaluri care se tin in apa calduta, astefel ele se dezlipesc de pe hartia suport si, cu ajutorul unei pensete, se pozitioneaza dupa care, cu ajutorul unui betisor de urechi, se scot bulele de aer de sub el. Cam asta este istoria pe scurt.
Spor