Garnitura de curatare neabraziva a sinelor

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

cristi_m

Well-Known Member
16 Septembrie 2008
389
0
Bucuresti
www.e-piese.ro
WEBSITE
http://www.e-piese.ro
LOCATION
Bucuresti
Pentru cei care doresc un mod de curatare non-abraziva a sinelor:

Transforma un vagon cisterna pe osii intr-un vagon de spalare a liniei. Este foate simplu. Cauta un vagon cu cisterna compacta (la Trix gasesti) pe care o umpli cu alcool izopropilic (foloseste o seringa). Printr-un orificiu foarte fin (0.1 mm) facut cu varful de ac sub cisterna, alcoolul picura lent pe un dispozitiv de curatare cu pasla Noch 60157 (pentru scara N codul este 60158) (se agata sub vagon, de osia ante-mergatoare).

60157.jpgPractic picaturile care se scurg ajung, in scurt timp, sa imbibe pasla care curata linia. Acest vagon "umed" urmat de inca 1-2 vagoane cu pasle Noch 60157 uscate, rulate periodic intr-o garnitura, te vor scuti de probleme (fac minuni mai ales in tuneluri si in alte locuri dificil de curatat cu mana).

Sugestie: Pe sine foarte murdare pune locomotiva sa impinga vagoanele - locomotiva va circula pe sine proaspat sterse si astfel va avea mai putine probleme de contact ;)
 
Am incercat si eu sa imbib o pasla Noch cu alcool izopropilic, numai ca mie mi-a dizolvat adezivul care tinea pasla pe plastic... :(