Garaju lu' BogdanRa (TT)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Si desi este TT vreau sa va arat ceva descoperit pe la mine. Dupa care promit sa trec la TT.

Poate cineva poate si sa imi identifice modelul corect. Este vorba de un Mercedes, un camion militar (Opel???) si un tanc.

Mercedes pompieri


Camion militar cu remorca transport autotancul...


si poza de grup militar (ca sunt set)
Pregatesc si TT-ul, in mare masura vechituri... poate s-o lipi si vreo dacie
 
Hmmmm...Tatra cu trailer si tanc... Te-ai uitat pe eBay sa vezi cat costa acu' ???
Mertz-ul nu e de pompieri... avea o semiremorca cisterna d'aia de pe aeroporturi, iar pompele si toata instalatia din spatele cabinei era evident inchisa intr-o cosmelie cu jaluzea....caut sa-l gasesc si-ti trimit o poza.... :D (Da Robert, SI P'ASTA IL AM!)
 
...mi-a fost mai usor sa caut in Favorite ...

http://www.espewe-sammlung.de/Details/Mercedes_benz_ls_322.htm

..ca a mea e in cutie! :D ...noroc ca am gasit o poza:D :D
 
In garaj si-au mai gasit loc un IKARUS si un MERCEDES. Primul la scara de 1:120 dar o versiune foarte patratoasa, al doilea un Matchbox destul de aproximativ, dar foarte frumos.
IKARUS ma gandeam sa il fac RATP sau ITP cred ca se chema inainte? Ma refer la Ploiesti/Prahova...
Sau as pune eu ceva de genul UTC?

Ma rog... poze:
Ikarus

Mercedes


De asemenea de la distinsii fabricanti din Republica Populara Chineza au sosit niste SUV-uri:iar unul din ele a facut putin turism pe la diorama H0 a Clubului Improvizat:oricat era de mic cred ca trebuia sa fie la N ca sa treaca pe sub bariera...
 
Buna Bogdan,

Cred ca am vorbit de mai multe ori treaba asta cu tine, nu numai eu ci si ceilalti admini.
Primul la o scara de 1:120 dar o versiunea foarte patratoasa, al doilea un Matcbox destul de sproximativ, dar foarte frumos.

Intr-o singura propozitie de altfel eronata gramatical trei greseli de ortografie. Poti sa faci un efort te rog?
La urmatorul mesaj de acest gen ti-l voi sterge fara sa tin seama de continut. Multumesc pentru intelegere.
 
Salut, Horia,

Desi poate ti se pare ca nu scriu corect dintr-o simpla delasare iti pot spune, si poti urmari topic-urile din ultima perioada, ca am cat mai multa grija. Din pacate aproape mereu scriu de pe diferite aparate care incearca sa ma auto-corecteze. Scrisul este destul de mic (acest forum nu are varianta mobila) si mai apar greseli in anumite posturi. Te asigur ca nu este vorba de rea vointa, asa cum cred si sper ca ai observat.
Poate de asemenea ai observat si ca greselile mele nu sunt de ortografie gramaticala, ci se numesc "typo". Adica sunt greseli rezultate din scrierea la tastatura si nu arata o necunoastere a limbii romane, spre exemplu.

Dar, asa cum iti scriam candva si pe privat: este casa voastra si oricum faceti ce vreti aici, nu ma voi putea opune, chiar daca am sau nu dreptate vreodata. In acest caz ai dreptate, oricum
 
Mai omule, nimeni nu-ti da in cap cand gresesti, insa fa si tu un efort.

Dupa ce scrii un mesaj daca te uiti cu atentie pe ecran vei gasi un buton numit "Previzualizare". Il apesi, iti citesti textul cu atentie (pana si pe un ecran de telefon mobil se poate face o scalare a textului, si eu scriu acum de pe telefonul mobil) si corectezi ce e de corectat. Abia dupa aceea se trimite mesajul. Ok?
 
Horia, multi dintre noi din pacate facem aceasta gresala, eu patesc destul de des sa apas trimitere inainte sa ma uit pe ce am scris. A doua zi cand imi citesc pe forumuri "capodoperele" ma sperii , insa mi-a intrat in reflex sa fac o mica autocorectie.
 
"Limba română’: terms of use
Ca vorbitor nativ de limba română’, înţeleg şi m㒠angajez s㒠respect urmă’toarele principii atunci când folosesc limba română’:
1. Voi scrie întotdeauna noştri şi voştri, cu un singur i.
2. Voi scrie întotdeauna creează’, agreează’, cu doi e.
3. Voi scrie întotdeauna Nu fi ! , cu un singur i.
4. Voi scrie fii, cu doi i, doar la imperativ afirmativ (Fii !) şi la conjunctiv prezent (tu s㒠fii, tu s㒠nu fii). în rest, pe fi îl voi scrie cu un singur i: nu fi!, vei fi, poţi fi, ai fi, ai fi fost, s㒠fi fost.
5. Voi scrie întotdeauna o zi, Zi ! şi Nu zice !. Voi folosi doi i doar în Zi-i (lui/ei)! şi doar cu cratimă’.
6. Pe -ţi îl voi separa de verb cu liniuţ㒠doar dac㒠pot să’-i adaug un tu … ţie / al tă’u: (Tu) trimite-ţi copiii (tă’i) la şcoală’! (Tu) pune-ţi semnă’tura (ta)!.
7. Verbele terminate la infinitiv în -i le voi scrie cu un singur -i şi la viitor şi la condiţional. Voi scrie întotdeauna voi fi, aş fi, pot fi; vei şti, ai şti, poţi şti; vei reuşi, ai reuşi, poţi reuşi. Sunt conştient de faptul că’, în afar㒠de verbele a pustii, a se sfii, a prii, a înmii, toate celelalte verbe terminate în -i se scriu cu un singur -i la infinitiv, viitor şi condiţional.
8. Voi scrie miniştrii, cu doi i, numai dac㒠miniştrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu ministrele sau doamnele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii miniştri, ceilalţi miniştri, cei 15 miniştri ai cabinetului.
9. Voi scrie membrii, cu doi i, numai dac㒠membrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu membrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii membri, ceilalţi membri, cei 15 membri.
10. Voi scrie mândrii, cu doi i, numai dac㒠mândrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu mândrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna Fiţi mândri !, suntem mândri.
11. Voi scrie întotdeauna îmi, îţi, îşi, într-un cuvânt.
12. Voi scrie întotdeauna înşală’, aşază’, cu -a-, şi greşeal㒠(vezi mai sus...), cu -ea-.
13. Voi scrie întotdeauna vreun, vreo, într-un cuvânt.
De asemenea, înţeleg şi sunt de acord c㒠în momentul în care încalc oricare dintre principiile de mai sus îmi pierd dreptul de a declara ca limb㒠matern㒠limba română’. Sunt de acord ca, în caz contrar, s㒠fiu urmă’rit pentru înşelă’ciune şi abuz de încredere."

:p :p :p :p
 
baga la catastif si 'v-a zice', ca in ultimul timp e cea mai frecventa eroare gramaticala pe care o vad
si ca bonus: nu se zice 'mai am facut', nici eu nu sunt prea convins ca e 100% eroare (ca din cate stiu in limba romana sintaxa nu e chiar asa restrictiva ca germana spre exemplu), dar profesorii de limba romana afirma ca nu e bine, asa ca le dau crezare
 
macleod a spus:
si ca bonus: nu se zice 'mai am fă’cut', nici eu nu sunt prea convins ca e 100% eroare (ca din cate ştiu in limba romana sintaxa nu e chiar asa restrictiva ca germana spre exemplu), dar profesorii de limba romana afirma ca nu e bine, asa ca le dau crezare

Topica în limba romana este destul de restrictiva, dar sunt permise licenţe literare;-)
într-adevă’r nu se spune "Mai am fă’cut", dar suna al naibii de bine atunci când vrei sa vorbeşti preţios:)

Ne întoarcem îns㒠la Garajul meu mititel?